0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Actief in de vastgoed- of huizenmarkt? Verras uw relaties met geschenken

In de vastgoed- en huizenmarkt kunt u al uw relaties verrassen met leuke geschenken. Bekend en effectief zijn de vastgoed bedankjes, geschenken en premiums in de vorm van een huisje zoals een spaarpot of anti-stress figuur. Gewoon om weg te geven als attentie tijdens een woon- of vastgoedbeurs. Verras de nieuwe eigenaren van een woning tevens met een praktisch geschenk. Denk bijvoorbeeld aan een leuke sleutelhanger bedrukt met uw eigen logo. Hang deze sleutelhanger aan de nieuwe sleutels van het huis. De kans is groot dat deze sleutelhanger lange tijd hieraan blijft hangen. Kortom: een leuk geschenk inclusief toegevoegde waarde!

Versterk uw relatie met luxe vastgoedgeschenken

De mogelijkheden van geschenken in de vastgoedmarkt zijn erg divers. Zo kunt u kiezen voor kleine en eenvoudige geschenken maar ook voor luxere varianten. Heeft u al een lange samenwerking met een bepaalde partij en wilt u deze in het zonnetje zetten? Denk dan aan kantoorartikelen zoals bedrukte pennen. Daarnaast is ook een luxe schrijfset een erg gewild item. Deze set beschikt over twee luxe pennen inclusief mooie houten cassette. De cassette kunt u eventueel voorzien van mooie bedrukking. Maar ook een schrijfmap is een luxueus geschenk waarmee u menig mensen blij maakt. Zo ziet de ontvanger dat u veel moeite steekt in de relatie wat zal zorgen voor veel waardering. Iets wat altijd weer ten goede komt!

Geefmomenten van geschenken in de vastgoed- of huizenbranche

De timing voor het geven van geschenken is van groot belang. Uiteraard zijn deze geefmomenten wel afhankelijk van de soort ontvangers. Staat u als bedrijf op een beurs, dan is het natuurlijk voor de hand liggend om leuke giveaways, zoals een rolbandmaat, uit te delen aan alle geïnteresseerden. Dit geldt tevens voor alle andere evenementen waar u als bedrijf bij bent. Gaat het echter om het geven van een geschenk aan een belangrijke relatie, zorg dan voor een goed moment. Denk bijvoorbeeld aan de start van een goede samenwerking, bij de afronding van een bepaald project of bij het behalen van belangrijke doelen. Allemaal momenten waarop u kunt inhaken en het geven van een geschenk extra bijzonder maakt.

Bestel uw relatiegeschenken eenvoudig en snel online!

Weet u al exact wat u wilt aanschaffen als geschenk? Dan kunt u deze geschenken eenvoudig en snel online bestellen op onze website. Heeft u echter toch wat moeite met het kiezen of alsnog vragen? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij het maken van een juiste keuze!

(19 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven