In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Agenda 2017 bedrukt met uw logo: een zakelijk geschenk

Zoekt u schitterende agenda’s voor een gewaardeerde collega of zakenrelatie? Dan zit u goed bij Van Helden Relatiegeschenken! Wij hebben hierin een ruim assortiment en bieden diverse zakagenda’s en bureauagenda’s aan voor het jaar 2017. Verwerkt u uw planning liever op een bedrukte kalender aan de muur of op het bureau? Ook dat kan! De agenda’s bieden wij in diverse soorten en maten. Uiteraard zijn al deze mogelijkheden te bedrukken met logo, bedrijfsnaam en slogan.

Een bedrukte zakagenda als relatiegeschenk

De zakagenda Wire-O is één van onze toppers. Dit is een compacte zakagenda met voldoende schrijfruimte. De zakagenda Wire-O in pocketformaat kunt u overal mee naar toe nemen. Een andere topper onder de agenda's is de zakagenda. Dit is een eenvoudig en degelijk model en al jaren favoriet bij onze klanten. Beiden zijn uiteraard te bedrukken met de door uw gewenste bedrukking. Denk hierbij aan uw logo en/of bedrijfsnaam. Zo wordt het geschenk naast praktisch en leuk, tevens een effectief reclamemiddel. Een agenda wordt namelijk vaak meegenomen in de werkkoffer en komt zo op meerdere plekken terecht. Daarnaast is een bedrukte agenda uiteraard een mooie toevoeging aan de branding van uw bedrijf.

Zakagenda’s verkrijgbaar in verschillende stijlen

Zoals hierboven wordt vermeld bieden wij agenda’s in verschillende soorten in maten. Zo heeft u de keuze uit standaard agenda’s gemaakt van kwalitatief kunstleder maar ook exclusieve zakagenda’s gemaakt van rundleder. Zo’n exclusieve zakagenda is met name interessant voor het geven aan belangrijke zakenrelaties. Zo laat u zien dat u de relatie waardeert en dit graag verzegeld middels een goed relatiegeschenk. De agenda’s zijn ook uitstekend te combineren met andere zakelijke relatiegeschenken. Denk hierbij aan mooie pennensets, bedrukte pennen of ander luxe schrijfwaar. Zo biedt u een compleet pakketje waarmee uw relatie gegarandeerd blij is en direct mee aan de slag kan.

Bestel uw relatiegeschenken eenvoudig online

Het bestellen van de agenda’s doet u eenvoudig en snel via onze website. Deze kunt u in diverse oplagen aanvragen. Geef alvorens de bestelling ook aan welke kleur en soort bedrukking u wenst. Mocht u twijfelen of de bedrukking wel staat, vraag dan een proefdruk aan. Zo bent u verzekerd van het resultaat zoals u dat graag wilt. Heeft u alsnog vragen, wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij het kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder!

Terug naar boven