In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Autobranche Relatiegeschenken: bedrukken van auto artikelen

Auto relatiegeschenken komen altijd goed van pas. In ons assortiment vindt u diverse relatiegeschenken welke geschikt zijn voor de autobranche. Denk bijvoorbeeld aan sleutelhangers met uw logo voor aan de autosleutels, maar ook ijskrabbersEHBO sets en parkeerschijven zijn zeer geschikte weggevers. Het aanbod van relatiegeschenken in de autobranche is zeer divers. Zo vindt u altijd een relatiegeschenk dat bij u en uw relaties past.

Versterk uw relatie middels een relatiegeschenk

Al jaren gebruiken autodealers en rijscholen relatiegeschenken om hun relatie met onder andere klanten te versterken. Uiteraard kunnen de relatiegeschenken bedrukt worden met het logo van uw bedrijf. Ook kunt u de relatiegeschenken laten bedrukken met een leuke boodschap of uw bedrijfsnaam. Denk hierbij aan uw slogan of een leuk humoristisch inkoppertje. Zo geeft u niet alleen een geschenk waar men iets aan heeft, maar zorgt het tevens voor een lach op het gezicht. Hierdoor wordt u als bedrijf niet snel vergeten en zal de ontvanger bij het zien van het geschenk een fijne herinnering hebben. Kortom: versterk uw relatie middels een geschenk!

Een breed aanbod aan autobranche relatiegeschenken

Relatiegeschenken voor de autobranche lopen erg uiteen; van parkeerschijf tot mini koelkast voor in de auto. Het geschenk kunt u dan ook volledig afstemming op de soort relatie. Is het een belangrijke relatie waaraan u wilt tonen dat u hem/haar erg waardeert? Kies dan voor een luxe geschenk in plaats van een standaard geschenk. Staat u echter op de beurs en wilt u uw bedrijf promoten? Dan is een sleutelhanger een leuke weggever. Daarnaast is een sleutelhanger met bedrukking ook uitstekend bij de verkoop van een nieuwe auto. Zo hangt u de hanger alvast aan de autosleutel voor de nieuwe auto-eigenaren. Gegarandeerd dat de sleutelhanger voor lange tijd aan de autosleutel blijft hangen.

Bestel uw autobranche geschenk online

Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u het geschenk eenvoudig en snel bestellen via onze website. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om meerdere geschenken tegelijkertijd de bestellen. Hiervoor kunt u altijd een offerte aanvragen. Ook kunt u eventueel een proefdruk aanvragen. Handig wanneer u niet zeker weet of de bedrukking is zoals u graag wenst. Vraagt u bijvoorbeeld veel oplagen aan, dan weet u zeker dat deze precies is zoals u graag wilt. Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

Terug naar boven