In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Bad artikelen: relatiegeschenken voor persoonlijke verzorging

Naast veel werken is het van belang om ook tijd oor uzelf in te lassen. Ontspan met diverse badartikelen. Hieronder vallen onder andere badsets die u luxe bieden en zorgen dat u optimaal kunt genieten van de tijd voor uzelf. Ontspan ook uw spieren met de massageartikelen. Laad uzelf weer helemaal op met ontspannende en verfrissende badartikelen. U kunt de badartikelen laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst. Voor het opbergen van uw toiletartikelen bekijkt u ons assortiment in toilettassen.

Verwen uw personeel met wellness producten!

Aangezien uw personeel dag in en dag uit hard werkt voor de zaak, is het de hoogte tijd om uw personeel te verwennen. Doe dit door middel van heerlijke wellness en badartikelen. Het assortiment hierin is enorm. Dit is prettig want zo zit er altijd wel een product tussen die zowel bij u, uw personeel en het bedrijf past. Daarnaast zal de ontvanger een toiletartikel bijzonder waarderen. Het zijn namelijk producten die door iedereen dagelijks worden gebruikt en waar men bijzonder goed mee kan ontspannen. Kortom: het geven van dit soort relatiegeschenken is altijd een schot in de roos.

Bestel online goedkoop uw badartikelen

Het aanbod in badartikelen is divers. Dit zorgt ervoor dat u zelf de keuze heeft uit zeer uiteenlopende artikelen. Ook kunt u hierdoor zelf de prijs bepalen. Wilt u graag een origineel en bijzonder relatiegeschenk geven aan een belangrijke relatie? Dan is het raadzaam om zelf een badartikelenpakket samen te stellen. Denk hierbij aan een pakket inclusief luxe toilettas, spiegel, haarborstel en vochtige doekjes. Ook kunt u het pakket uitbreiden met andere persoonlijke artikelen. Uiteraard is hierbij wel van belang om te letten op het geslacht van de ontvanger. Wilt u bijvoorbeeld een geschenk geven aan een vrouwelijke relatie? Denk dan ook aan mooie spiegeltjesbeauty en verzorgingsproducten, of het geven van een heerlijk Rituals pakket. Tip: laat het Rituals pakket bedrukken met de naam van de ontvanger en zorg voor een goede (eerste) indruk!

Bad artikelen voor bedrijven

De badartikelen zijn tevens zeer geschikt voor schoonheidssalons, kappers en wellnesscentra. Laat de badproducten bedrukken met uw eigen logo. Hierdoor komt uw huisstijl nog concreter naar voren en zien uw klanten de huisstijl overal terug. Zo krijgt uw salon een professionele uitstraling en creëert u meer vertrouwen. Wilt u graag meer weten over de vele relatiegeschenken of wilt u graag hulp bij het kiezen van een passend geschenk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

(15 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven