In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Balpennen Bedrukken: Reclame pen bedrukt met logo

Bedrukte Pennen zijn populaire relatiegeschenken. In iedere branche, bij iedere doelgroep en op ieder moment kunt u uw relaties een balpen met logo cadeau doen. Een pen wordt dagelijks gebruikt en zorgt voor tastbaar meer bereik. Wij bieden u een ruime keuze aan promotiepennen, luxe pennen en pennensets. U heeft keuze uit grote merken zoals Parker, Balmain en Charles Dickens. Uiteraard kunnen wij de pennen bedrukken of graveren met uw logo en/of tekst. 

Bedrukte pennen voor iedere doelgroep

Het assortiment pennen is zeer divers. Naast de vele promotiepennen, kunt u ook kiezen voor een stylus pen welke zeer geschikt is voor jongeren. Voor uw zakenrelatie kunt u kiezen uit talloze luxe pennen en schrijfsets. Met de houten pennen kunt u uw relaties een dubbele boodschap meegeven. U kunt de pennen bedrukken met uw tekst en/of logo en de ecologische materialen laten zien dat u staat voor duurzaamheid. De mogelijkheden met bedrukte pennen zijn eindeloos.

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven