Bekijk ons aanbod mondkapjes en laat bedrukken met logo en/of tekst ►  Naar mondkapjes

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

BE O Bottle: damn good plastic!

Van plastic naar plantbased

Plastic is één van de grootste veroorzakers van de vervuiling in de wereld. Het zorgt niet alleen voor een plastic soep, maar ook de productie ervan is vervuilend voor het milieu. Zo is ruim 99% van al het plastic in de wereld gemaakt van olie. De missie van BE O Bottle is om dit te veranderen. Met hun idealen proberen zij de plasticindustrie van binnenuit te veranderen met plantbased en klimaat positieve producten. Ze starten hierbij met het eerste product: de BE O Bottle. Een drinkfles dat volledig gemaakt is van hernieuwbare grondstoffen, zoals suikerriet, cassave en algen. Hierbij kan olie blijven liggen waar het hoort, namelijk diep onder de grond.

BE O Bottle relatiegeschenkBE O Bottle relatiegeschenk

Sugar on your lips – letterlijk

BE O Bottle relatiegeschenk

De hoofdgrondstof van de BE O Bottle is vervaardigd uit een reststroom van rietsuikerproductie. Het gebruik van deze grondstof is minder belastend voor het milieu, maar biedt wel alle flexibiliteit van ‘normaal’ plastic. Daarnaast is de waterfles uit bioplastic 100% recyclebaar, voedselveilig en BPA vrij.

Het design van de fles is gebaseerd op de hoofdgrondstof zelf. De fles heeft dezelfde vorm als suikerriet en is bovendien modulair. Hierdoor is de fles gemakkelijk schoon te maken en neemt deze minder plek in beslag wanneer je deze wilt opbergen. De waterfles is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens erg praktisch.

Maak meer dan een statement

Door te kiezen voor BE O Bottle versnel je jouw onderneming in de transitie naar het nieuwe, goede plastic. Het is niet alleen geschikt voor intern gebruik, maar ook ideaal om in te zetten als promotiemiddel. Vanaf 40 stuks is het mogelijk om je BE O Bottle te bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst. Hiermee wordt het een uniek verlengstuk van je organisatie en merk. Dit is meer dan een statement: met BE O maakt jouw organisatie een concrete stap naar een olievrije wereld.

 
Terug naar boven