In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Bekers en drinkbekers bedrukt met uw logo

Met bekers geniet u thuis en onderwg altijd van een verfrissend drankje. In het assortiment vindt u diverse bekers. U vindt altijd een drinkbeker dat bij u en uw (marketing)actie past. In het assortiment vindt u o.a. drinkbekers met lekvrije dop. Dit is een praktisch en kleurrijk geschenk voor bijvoorbeeld kinderen van een basisschool. Laat de bekers bedrukken met het schoollogo en zorg voor extra binding met uw leerlingen. Voor onderweg zijn de thermosbekers uitermate geschikt. Door de thermosbekers blijven uw drankjes lekker warm onderweg en hoeft u niet bang te zijn voor knoeien. Ook de take-away drinkbekers zijn leuke relatiegeschenken voor onderweg. Hiermee maakt u jong en oud blij. Bekijk ook eens waterflessen met fruitfilter om uw water een lekker en gezond smaakje mee te geven.

Bestel nu heel eenvoudig al uw bekers en thermosbekers direct online en geef ons precies aan wat uw wensen zijn met betrekking tot aantal, kleur en opdruk. Bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staat altijd voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.

(14 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven