• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0

Welkom! In onze webshop vindt u talloze relatiegeschenken, waarmee u uw relaties en medewerkers kunt verrassen.
Vraagt u zich af hoe u uw marketing- of promotiebudget het beste kunt inzetten? Voor welke communicatiemiddelen u moet kiezen om een zo groot en goed mogelijk resultaat te bereiken? U bent bij ons op het juiste adres. Graag helpen wij u en laten wij u zien waarom relatiegeschenken een belangrijke rol spelen.

Op Vanhelden.nl bestelt u eenvoudig en snel
Als u het geschikte relatiegeschenk heeft gevonden, kunt u het eenvoudig online bestellen:

- klik de juiste kleur aan;
- vul het gewenste aantal in;
- klik op bestellen;
- kies voor personaliseren of ga verder zonder personalisatie
- personaliseer het geschenk met uw logo of tekst;
- bekijk en wijzig, indien nodig, de inhoud van uw winkelmandje;
- indien u een actiecode heeft, kunt u deze invullen; en
- controleer uw bestelling en plaats deze.
- de bestelling wordt altijd gratis bij u bezorgd!


Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch te bestellen, of in één van onze showrooms. Liever eerst een offerte aanvragen? Klik dan op ‘Offerte aanvragen’, in plaats van ‘Bestellen’ en vul uw gegevens in. Ook kunt u een sample aanvragen. U kunt het relatiegeschenk dan eerst met eigen ogen zien.

Bestellen op maat
Wilt u bijvoorbeeld 200 witte tasjes en 300 gele tasjes bestellen, plaats dan een bestelling voor het totale aantal van 500 en geef uw wensen in het opmerkingenveld aan. En wilt u bijvoorbeeld uw medewerkers verrassen met een pen, met daarop hun eigen naam, geef dit dan ook aan in het opmerkingenveld. Of neem even contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag!

Levertijd met opdruk < 8 werkdagen
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging met daarop de juiste bedragen en afleverdatum. Indien u uw relatiegeschenk(en) wilt laten personaliseren, ontvangt u ter controle ook een digitale drukproef. Na uw akkoord op deze digitale drukproef wordt uw bestelling gereed gemaakt en bedraagt de levertijd circa 8 werkdagen (tenzij anders vermeld of met u afgesproken). Wij zorgen ervoor dat uw opdracht tot in de puntjes wordt geregeld. Uw bestelling wordt verzonden met DHL op de afgesproken bezorgdatum. Wilt u een bezorgtijd afspreken? Neem dan even contact met ons op.

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016