In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Beursmateriaal - Maak van uw beursgang een groot succes

Staat u binnenkort op de beurs en bent u opzoek naar de juiste promotiemateriaal. Dan bent u bij Van Helden aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u versschillende promotieartikelen. Van bedrukte pennen en sleutelhangers tot promotietassen en USB sticks. Neem vooral een kijkje in ons assortiment premiums voor originele beursmateriaal voor bijvoorbeeld smartphones. Uiteraard kunnen wij al uw beursmateriaal bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of (promotie) tekst.

Om uw medewerkers te voorzien van de uitstraling van uw bedrijf of campagne bieden wij een een uitstekende keuze aan promotionele tassen, shirts, jacks, caps en andere kleding altijd volledig af te stemmen op uw wensen.

Deelt u bij ook wat lekkers uit? Een schaal met hapjes ziet er veel feestelijker uit wanneer u full colour partyprikkers in het eten steekt. Zo komt uw logo ook nog eens extra onder de aandacht!

Terug naar boven