0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Bidons bedrukken kleine oplage

Ben je op zoek naar een bidon relatiegeschenk om weg te geven aan een exclusieve groep contacten? Bij Van Helden kun je bidons bedrukken in kleine oplage. Zo ben je niet te veel geld kwijt voor extra bidons die je niet nodig hebt. Dat is écht slimme marketing.

Bidons bedrukken vanaf 10 stuks

Bij Van Helden weten we dat je niet direct honderden bedrukte bidons wilt bestellen. Er zijn diverse redenen voor het bedrukken van bidons in kleine oplage. Misschien wil je vanwege marketing en branding verschillende soorten bidons in kleine oplage bedrukken, of wil je een kleiner groepje relaties blij maken met een creatief relatiegeschenk. Als jij belangrijke contacten een blijk van waardering wilt geven kun je 10 stuks bidons bedrukken. Neem bijvoorbeeld de Chute Mag koper drinkfles, een luxueuze bidon om vanaf 10 stuks te bedrukken. Gemaakt van duurzaam roestvrijstaal en geleverd in een fraaie geschenkverpakking.

Bidons bedrukken vanaf 25 stuks

De in kleine oplage te bedrukken bidons zijn vaak luxueuzer en mooier. Bidons bedrukken vanaf 10 stuks geldt dan ook voor drinkflessen met logo van de allerhoogste kwaliteit, voor de meest prominente relaties uit je netwerk. Wil je bidons met logo bedrukken in kleine oplage voor meer relaties? Dan kun je uit een verrassend assortiment een drinkfles kiezen en 25 stuks bidons bedrukken. De Chute Mag Tritan drinkfles is beschikbaar in 4 kleuren en de bidon is te bedrukken in kleine oplage. Ook de Podium bidon standaard en Chill zijn bidons te bedrukken vanaf 25 stuks. Passen bedrukte drinkwaren met een modern design beter bij jouw doelgroep? De Bidon Bopp Cool is een verkoelende fles met een strak, minimalistisch ontwerp en ook deze bidon kun je met persoonlijke tekst of bedrijfslogo bedrukken in kleine oplage.

Bidons bedrukken vanaf 50 stuks

Wanneer je bidons in kleine oplage bedrukt maar toch een redelijke groep mensen hebt aan wie jij jouw gepersonaliseerde relatiegeschenk bidons wilt weggeven, kun je bidons met logo bedrukken vanaf 50 stuks. Het assortiment te bedrukken bidons 50 stuks geeft je net wat meer keuze terwijl we toch een kleine oplage bidons bedrukken met jouw logo. Er zijn diverse bidons te bedrukken in kleine oplage. Ga jij voor een nieuw design in een opvallende kleur of laat jij de bekende Dopper in kleine oplage bedrukken? Ook leuk: laat een waterfles bedrukken in kleine oplage!

Welke relatiegeschenken met logo laat jij bedrukken in kleine oplage?

Bestel nu jouw bedrukte bidons in kleine oplage

Ben je eruit en klaar om jouw bidon in kleine oplage te laten bedrukken? Tijdens jouw bestelling kun je precies aangeven of je 10 stuks bidons bedrukt of toch 50 stuks bidons laat bedrukken. Ook kies je hier de kleur en maak je een keuze uit aanvullende variaties van het product. Upload jouw tekst of logo en ontvang een digitale proefdruk. Pas nadat jij dit online voorbeeld goedkeurt, beginnen wij met de kleine oplage bidons bedrukken.

Heb je vragen over bidons in kleine oplage bedrukken, de opdrukmogelijkheden of ontvang je graag advies betreft de bedrukking? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Terug naar boven