In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Black Friday Deal!

Black Friday deal

Vrijdag pas Black Friday? Niet bij ons! Deze hele week kan jij profiteren van onze Black Friday Deal. Bij bestelling van jouw relatiegeschenken krijg je van ons de instelkosten t.w.v. € 34 van ons cadeau. Het enige dat jij hiervoor hoeft te doen is de actiecode 'Friday21' vermelden in je winkelmandje. De korting wordt dan meteen voor je verrekend. Dat is nog eens makkelijk!

 


Actiecode: Friday21

 

Voorwaarden: Geldig van 23-11-2021 t/m 28-11-2021 bij bestellingen met opdruk en met een minimale waarde van €350 (excl. BTW). Niet geldig i.c.m. andere acties, actiecodes, Dopper of reeds geplaatste en lopende orders, en reeds overeengekomen prijzen in lopende offertes. Maximaal één actiecode per klant.

 Inspiratie nodig? Ontdek de populaire thema's:

EindejaarsbrochureEindejaar brochure » BrievenbusgeschenkenInspiratie voor door de brievenbus » EindejaarsgeschenkenInspiratie voor het eindejaar » KerstgeschenkenInspiratie voor de kerst »
 
 Bekijk onze top 50 relatiegeschenken »

 

Terug naar boven