In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3 feestelijke artikelen voor Carnaval

Het is bijna carnaval! Hét moment om uw naam op de kaart te zetten in het Zuiden van ons land. Carnaval gaat gepaard met feest, gekheid, plezier en heel veel weggevertjes. Denk hierbij aan snoepgoed die van de wagens gegooid worden, flesopeners die uitgedeeld worden en t-shirts en polsbandjes voor verenigingen. De drie meest feestelijke weggevertjes zetten wij voor u op een rijtje.

Multifunctionele sleutelhangersSleutelhanger bedrukken

Sleutelhangers met bedrukking zijn leuke geschenken die u als cadeautje kan weggeven aan de leden van uw vereniging, maar het zijn ook leuke artikelen om weg te geven tijdens bijvoorbeeld de optocht. De sleutelhangers zijn compact en geschikt voor iedere doelgroep.

Het is extra leuk wanneer u kiest voor een multifunctionele sleutelhanger met opdruk van uw logo of een vrolijke tekst. Denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger die ook functioneert als flesopener, zoals de 3-in-1 Sleutelhanger Smile met telefoonhouder. Deze sleutelhanger ziet er niet alleen vrolijk uit, maar is ook nog erg praktisch.

Snoepgoed en pepermuntjes

Snoep bedrukkenNiets doet het beter tijdens carnaval dan bedrukt snoepgoed. Er gaat geen wagen voorbij waar geen snoepgoed vanaf wordt gegooid. Het leuke met snoepgoed is dat u alle kanten op kunt. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een Mentos single pack met volledige gepersonaliseerde verpakking of u kunt kiezen voor een leuk reageerbuisje met crispy parels. U kunt hierbij niet alleen het buisje bedrukken, maar u kunt ook de kleuren van de parels samenstellen, bijvoorbeeld in de kleuren van uw vereniging.

Naast het heerlijke snoepgoed, doen ook pepermuntjes het goed tijdens carnaval. Met name de bedrukte pepermunt rolletjes zijn populaire weggevers!

FlesopenersFlesopener bedrukken

Onmisbaar tijdens carnaval is uiteraard de bedrukte flesopener. Een handig artikel waarmee u ieder feestje succesvol opent. De flesopeners zijn er in allerlei soorten en kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van de flesopener met afsluiter met een leuk vuistvormig design. Wanneer u de flesopener laat bedrukken met uw logo of een leuke tekst is het een gewild geschenk die iedere carnavalsvierder wel als aandenken zou willen hebben. Bij ieder gebruik zullen zij weer herinnerd worden aan het leuke moment en uw naam komt zo constant in beeld.

Bent u opzoek naar nog meer inspiratie voor carnaval? Neem een kijkje in het assortiment weggevertjes voor een grote diversiteit aan artikelen of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven