In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3 geschenken voor het stimuleren van Fiets naar je werk dag

23 mei is het nationale Fiets naar je Werk dag. Het doel van deze dag is om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te maken met de fiets als vervoermiddel naar het werk. Fietsen is goed voor het milieu en ook zeer goed voor de gezondheid. Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat u minder snel ziek wordt en fitter en energieker op het werk verschijnt. Wij zetten speciaal voor deze mooie dag de 3 mooiste fietsgeschenken op een rijtje, zodat u met plezier naar het werk toe fietst.

Altijd bereikbaar met de telefoonhouder BikeTelefoonhouder bedrukken

Met de telefoonhouder Bike weet u zeker dat u uw relaties blij verrast. De telefoonhouder is dankzij het verstelbare systeem op iedere fiets te bevestigen. De houder wordt aan het stuur bevestigd door een constructie van plastic klemmen en metalen schroeven. Het rubber voorkomt eventueel schuiven. De telefoonhouder is eenvoudig te bevestigen. Deze klus heeft u binnen enkele minuten geklaard. Met deze mobiele telefoonhouder bent u bereikbaar tijdens het fietsen, heeft u altijd een navigatie bij de hand en kunt u gemakkelijk muziek opzetten tijdens het fietsen. Bovendien blijft u tijdens het bedienen van uw telefoon ook nog eens veilig!

Fietszadelhoes bedrukkenNooit meer een natte bips met de fietszadelhoes

De fietszadelhoes is een leuk item om uit te delen op Fiets naar je Werk dag. De hoes is een ideaal hulpmiddel tegen een nat zadel en geeft een leuk detail aan iedere fiets. De fietszadelhoes doet het geweldig op evenementen, op scholen, bij stations en in steden. Bedrukt met logo of met tekst zal de vrolijk gekleurde hoes zeker opvallen. De fietszadelhoes is er in verschillende kleuren en past zo altijd bij uw bedrijf. Met de bedrukte fietszadelhoes komt u nooit meer met een natte broek aan op het werk. U kunt ook kiezen voor een mooie poncho’s of paraplu’s om droog aan te komen op uw werk.

Altijd een bandenplakset bij de handBandenplakset bedrukken

De bandenplakset is een origineel en zeer praktisch geschenk voor al uw zakelijke relaties of eigen medewerkers. De bandenplakset voor de fiets bestaat uit lijm, twee bandenlichters, twee ventieldopjes, twee ventielslangetjes, een schuurplaatje en vier plakkers. Kortom, alles wat u nodig heeft om een band te plakken. Wanneer uw relaties in het bezit zijn van dit geschenk hoeven zij niet naar de fietsenmaker om hun band te laten plakken. Bovendien kunt u met dit setje altijd zelf de band plakken en hoeft u niet meer uren te laat komen op het werk.

Zoekt u naast deze leuke fietsartikelen nog meer leuke weggevers voor Fiets naar je Werk dag? Neem een kijkje in het speciale assortiment fietsartikelen of neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Tiel of Rotterdam.

Terug naar boven