In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3 geschikte relatiegeschenken voor in de zomer

De zomer is officieel bezig! Gelukkig hebben we al fantastisch warme dagen met lange zomeravonden mogen meemaken. Doorgaans gaan Nederlanders dan massaal naar buiten om heerlijk te zwemmen of in de tuin te barbecueën met het hele gezin. Het is echt een tijd waarin we genieten, tot rust komen en tijd spenderen met ons gezin. Veel mensen gaan er ook even uit en bijvoorbeeld kamperen in Zuid-Frankrijk met de kinderen. Deze eenvoudige manier van leven werkt voor veel mensen rustgevend. Even geen tablets en smartphones die de dag domineren, maar tijd met elkaar doorbrengen is waar het om gaat. Speel in op deze momenten door het schenken van een geschikt relatiegeschenk voor de zomer. Lees dit artikel voor meer inspiratie!

1. Waaier JulieWaaier bedrukken

Waaier Julie is een perfecte weggever voor op beurzen, open dagen of festivals. Hij is namelijk klein, praktisch en goedkoop qua aanschaf. Als u deze zomer wilt afkoelen en hier niet te veel voor wilt doen, is deze waaier een echte uitkomst. De waaier is gemaakt van papier en heeft een transparante kunststof handgreep. Daarnaast is de mooie waaier beschikbaar in zes verschillende kleuren. Er zit dus altijd wel een passende kleur voor uw bedrijf bij. Wilt u het nog meer customizen? Dit soort relatiegeschenken bedrukken met uw bedrijfslogo is natuurlijk ook mogelijk. Op deze manier maakt u deze eenvoudige waaier helemaal eigen!

BBQ set bedrukken2. 3-delige BBQ set

Ondanks het vele regenachtige weer in Nederland, zijn Nederlanders echte barbecue mensen. Wellicht heeft dit te maken met dat we volop gebruik maken van elke mooie dag die we in de zomer krijgen. Tuinen zijn standaard voorzien van een barbecue en als de zon enigszins schijnt gaat hij weer aan. Deze 3-delige BBQ set is daarom een perfect relatiegeschenk om aan uw relaties te geven. De set is voorzien van een tang, vork en schep, en verpakt in een luxe geschenkkoffer. Dit soort relatiegeschenken met logo bestellen is ook mogelijk. U kunt er namelijk voor kiezen om de tools te laten graveren!

3. Beachballset ColourBeachballset bedrukken

Naast ‘barbecue mensen’ zijn Nederlanders ook echte kampeerders. In de zomer trekken we met volle auto’s en caravans richting het zuiden om drie weken te genieten van de zon. Meestal zijn gezinnen met jongere kinderen de kampeerders. Ze gaan dan naar een camping waar ook vermaak is voor de kinderen, zoals een speeltuin, zwembad en animatiegroep. Deze Beachballset Colour is dan een absoluut geschikt cadeau! Vermaak voor jong en oud gegarandeerd!

Op zoek naar andere relatiegeschenken? Doe dan inspiratie op door het bekijken van onze webshop. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Terug naar boven