In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3 verrassende geschenken voor de voorjaarschoonmaak van uw bureau

De dagen worden weer langer, de temperatuur stijgt: lente in de lucht! Een mooier moment voor de voorjaarsschoonmaak bestaat bijna niet. De voorjaarschoonmaak is niet alleen iets voor thuis. Ook op kantoor wordt er flink schoongemaakt. Oud papierwerk wordt naar de recyclebak gebracht, de bureaus worden gereinigd en nog veel meer. Wij laten u drie unieke relatiegeschenken zien voor de voorjaarschoonmaak van uw bureau.

SchermreinigerSchermreiniger bedrukken

Het beeldscherm is uiteraard niet iets dat enkel met de voorjaarsschoonmaak wordt aangepakt. Dit is iets dat regelmatig gereinigd wordt. Daarom is het extra leuk om uw medewerkers te verrassen met een relatiegeschenk dat zij langer kunnen gebruiken. De schermreiniger met schoonmaakdoekje is het een unieke variant voor. De verstuiver is gevuld met ca. 30 ml reinigingsmiddel en met het microfiber doekje maakt u uw scherm streeploos schoon.

Tip: Verras uw relaties ook met een full-colour bedrukte schoonmaakdoekje!

Toetsenbordborstel bedrukkenToetsenbord bostel

Naast het scherm is ook het toetsenbord één van de items op de checklist van de desk voorjaarsschoonmaak. Met het toetsenbordborstel komt u gemakkelijk tussen alle toetsen en heeft u binnen no-time weer een schoon toetsenbord.

Het toetsenbordborstel is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Naast de standaard borstel kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een markeerstift met borstel. Dit leuke twee-in-een artikel is ideaal om weg te geven aan uw medewerkers en relaties. Het item komt niet alleen van pas tijdens de voorjaarsschoonmaak, maar kan het hele jaar door gebruikt worden.

Vochtige doekjesVochtige doekjes met logo

Wat zeker niet mag ontbreken tijdens de grote voorjaarschoonmaak zijn de vochtige doekjes. Deze zijn ideaal om bijvoorbeeld uw bureau en bureauaccessoires mee af te nemen. De doekjes bevatten geen alcohol, dus u hoeft er niet bang voor te zijn dat deze de huid beschadigen. In ieder pakketje zitten ca. 10 vochtige doekjes. Daar kunnen uw relaties wel weer mee vooruit.

De doekjes zijn leverbaar in de leukste kleuren, waardoor u uw relaties ook direct een echt lente gevoel schenkt.

Benieuwd naar nog meer leuke artikelen voor de voorjaarsschoonmaak? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven