In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3 x zomerse bedrijfsgeschenken voor uw relaties

Na paar goede hete en zonnige dagen zit het zomerse gevoel er bij de meeste Nederlanders weer in. Er is volop gebarbecued, buiten gezwommen en de terrassen in de stad zaten weer bomvol. In Nederland is niets fijner dan dagen die echt zomers aanvoelen, vooral omdat het hier vaak regenachtig is. De vitamine D die we met die dagen incasseren doet letterlijk wonderen voor onze fysieke en mentale gesteldheid. Mensen zijn vrolijker en vriendelijker tegen elkaar en maken sneller een praatje. Eigenlijk zou het altijd zomer moeten zijn! Om dit gevoel van geluk te versterken geeft u uw relaties een bedrijfsgeschenk die hen aan de zomer doet denken. In dit artikel laten we hiervan onze top 3 zien!

1. Zonnebril WoodZonnebril bedrukken

Als de eerste zonnestralen zich laten zien, kopen mensen veelvuldig nieuwe zonnebrillen. Dan mag het namelijk weer! Geef daarom uw relaties de zonnebril Wood cadeau. Dit item is het ideale relatiegeschenk voor de zomer. De bril heeft een klassiek en tijdloos design, waardoor hij over een paar jaren nog steeds mooi is. Daarnaast is de zonnebril voorzien van een hip houtprint, wat het uniek maakt. De bril biedt bescherming met UV 400. Wilt u uw relatiegeschenken bedrukken? Dit is mogelijk. De pootjes van deze hippe zonnebril kunt u namelijk laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo!

Strandbal bedrukken2. Strandbal Globe

Met een beetje geluk boffen we deze zomer en hebben we meer mooie dagen dan slechte. Heel Nederland ligt dan aan het strand, zwembad of andere badplaats om verfrissing te zoeken. Voor jong en oud is het dan aangenaam om iets van vermaak mee te nemen, in de vorm van een leuk spel. Strandbal Globe is dan een perfect geschenk! Dit item is aparter dan een normale strandbal, dit doordat deze bedrukt is met een wereldkaart. Wilt u deze strandbal bedrukken? Er is genoeg ruimte over voor uw eigen logo of slogan.

3. Opvouwbare frisbeeFrisbee bedrukken

Niets is gezelliger dan met het gezin of vrienden een dagje naar het strand of zwembad. Om de dag door te komen, kunt u tussendoor een potje frisbeeën. Dit eenvoudige spel is vaak leuk voor jong en oud! Deze opvouwbare frisbee is een ideaal relatiegeschenk. Dit exemplaar is niet duur, en is daarnaast in verschillende kleuren te bestellen. De frisbee bedrukken behoort ook tot de mogelijkheden!

Bent u op zoek naar originele relatiegeschenken? Bekijk ons online assortiment voor inspiratie! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Terug naar boven