In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3x Paasgeschenken voor relaties op een rijtje

Op 21 april zitten de families weer aan de keukentafel om te genieten van een smakelijk ontbijtje, want het is Pasen. Een mooi moment om uw relaties eens extra te verwennen met een origineel relatiegeschenk. Een van de populairste geschenken om weg te geven tijdens de paasdagen zijn natuurlijk paaseieren, maar er zijn nog veel meer leuke geschenken om weg te geven. Wij zetten de drie leukste en origineelste paasgeschenken op een rijtje.

Paasontbijt in de buitenluchtPicknickmand bedrukken

Er gaat niets boven een gezellig paasontbijt met de hele familie. In plaats van een paasontbijt aan de eettafel kunt u ook kiezen voor een heerlijk ontbijtje in de buitenlucht. Verras uw relaties bijvoorbeeld met een picknickmand. Deze kunnen zij tijdens de paasdagen vullen met allerlei lekkernijen, zoals stokbroden, beleg, verse jus d’orange etc. om het voorjaarsontbijtje compleet te maken. De picknickmand is leverbaar voor twee en vier personen, waardoor u zowel stelletjes als gezinnen een passend geschenk kunt geven.

Balpen Animal bedrukkenVoorjaarsgeschenk voor kinderen

Tijdens de paasdagen worden ook de kleintjes verrast met een leuk cadeau. Vaak is dit in de vorm van lekkernij, zoals een bedrukte chocolade paashaas of paaseieren. Zou het niet leuk zijn om dit te combineren met een geschenk dat zij nog lang kunnen gebruiken. Hierdoor wordt het en blijvende herinnering aan een leuke dag en levert dit tegelijkertijd een meerwaarde voor uw merk.

Een leuke weggever om cadeau te geven is bijvoorbeeld de balpen Animal. Deze heeft een vrolijk design en is voorzien van een leuk detail in de vorm dan een boerderijdier, zoals bijvoorbeeld een kip. Kinderen zullen dit geschenk geweldig vinden!

Creatief tijdens het ontbijtTekenmok bedrukken

Een ander leuk geschenk voor kinderen is de tekenmok. Wanneer uw relaties lekker lang zouden willen tafelen, dan is deze mok een leuke bezigheid voor kinderen. Deze originele mok zorgt voor urenlang plezier aan tafel. Op de bijgeleverde tekeningen kunnen zij al hun creativiteit en energie kwijt. Een win-win situatie waar niet alleen uw relaties en kinderen van profiteren, maar ook uzelf. Dit geschenk zorgt ervoor dat u nog jarenlang positief herinnerd wordt door uw relaties.

Benieuwd naar nog meer leuke geschenken voor de paasdagen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat of breng een bezoek aan onze showroom.

Terug naar boven