In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3x snoep bedrukken voor Halloween

De griezelige tijden van Halloween komen er weer aan. Op 31 oktober wordt het niet alleen griezelen, maar ook gezellig met de kinderen de straat op voor trick & treat. Een leuk evenement dat vanaf Amerika is overgewaaid waarbij kinderen huis-aan-huis gaan voor het ophalen van snoepgoed. Hopelijk heb je dan wat lekker in huis. Als dat niet zo is zullen de kinderen vervelende streken uithalen, want op Halloween mag alles! Het leukste snoepgoed voor Halloween zetten wij voor je op een rij.

Reclame lolly’sLolly bedrukken

Met een heerlijke zoetigheid als een lolly sla je de plank nooit mis. Een lolly is een geliefd geschenk bij jong en oud. Deze suikerbom zorgt voor een glimlach op ieders gezicht en dat is wel waar trick&treat met Halloween om draait. Een leuke tijd voor kinderen. De gekleurde lolly valt direct op en het mooie is dat je de verpakking volledig naar wens bedrukt kan worden. Laat en bijvoorbeeld een enge Halloween afbeelding op drukken met spinnenwebben of spoken. Dit geeft nog eens een extra dimensie aan jouw Halloween snoepgoed.

Vruchtengummies bedrukkenVruchtengummies in zakje

Een ander lekkernij waar je de kinderen echt mee kan verrassen zijn de vruchtengummies. Ook het zakje vruchtengummies is volledig naar wens te bedrukken. Zo kan je bijvoorbeeld een spookachtige tekst op hete zakje laten drukken of kies voor een enge foto waarmee je de kinderen de stuipen op het lijf kan jagen. Dat maakt het evenement helemaal compleet! De vruchtengummies hebben allerlei vormen en kleuren. Zelfs de smaken verschillen met vruchtengummie. Bij ieder hapje wordt je dus verrast met een unieke smaak.

Appel in doosjeAppel in doosje bedrukken

Hier zal je in eerste instantie niet aan denken, maar ook de appel is een perfect weggevertje tijdens Halloween. Een gezond alternatief, maar net zo toepasselijk als het andere snoepgroep. We kennen immers allemaal het verhaal met de vergiftige appel wel. Daar zal je de kinderen wel mee verrassen! Het doosje van de appel kan je volledig naar wens bedrukken. Laat het appeldoosje bedrukken met een uniek beeld en een leuke quote over de giftige appel. Erg leuk als je een bepaald thema hanteert tijdens Halloween.

Benieuwd naar meer snoepgoed voor Halloween? Neem een kijkje in ons assortiment etenswaren of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven