In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

4 relatiegeschenken die geschikt zijn voor kinderen

Het geven van relatiegeschenken is met de jaren steeds populairder geworden. Het is een leuke en persoonlijke blijk van waardering voor je personeel en professionele relaties. Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten relatiegeschenken, zodat u iedereen iets kan schenken wat bij de diegene past. Relatiegeschenken voor gezinnen of kinderen zien we ook steeds vaker. Daar heeft het hele gezin namelijk iets aan! Lees dit artikel om inspiratie op te doen voor relatiegeschenken die geschikt zijn voor kinderen.

1. Springtouw JumpSpringtouw bedrukken

Met alle spelcomputers van tegenwoordig spelen veel kinderen minder buiten en zitten ze te lang binnen. Dit is slecht voor de gezondheid en alles behalve ideaal. Motiveer kinderen daarom om meer naar buiten te gaan met relatiegeschenken voor buiten, zoals Springtouw Jump. Met een beetje goed weer zijn uw kinderen binnen no time buiten aan het touwtje springen. Zo zijn kinderen meer buiten én bewegen ze meer. Bekijk ook ander leuk speelgoed zoals bedrukte jojo's.

Spellenset bedrukken2. 5-in-1 spellenset

In Nederland is het geregeld ook minder goed weer om buiten te spelen. Met name in de herfst en winter. Dan is er niets gezelliger dan in het weekend samen binnen met de kinderen spelletjes spelen. 5-in-1 spellenset is in dat geval een perfect relatiegeschenk. De set met spellen bevat onder andere klassiekers als mikado, domino, dammen en schaken. De spellen zijn gemaakt van hout wat het extra authentiek. Familie plezier heeft u met deze set gegarandeerd!

3. Fidget SpinnerSpinner bedrukken

Al een tijdje ongekend populair, maar daardoor niet minder leuk om te geven; de fidget spinner. Deze gadget werd afgelopen jaar enorm populair onder kinderen maar ook bij volwassenen. Het is een gadget welke wordt gebruikt ter afleiding en kan overal mee naartoe genomen worden. Daardoor is het dé perfecte give away onder de relatiegeschenken voor kinderen. Van deze spinner worden zowel kinderen als volwassenen gelukkig van!

Kleurboek bedrukken4. Kleurboek Farmer

Veel jonge kinderen tekenen graag. Het is erg leerzaam, traint de fijne motoriek en stimuleert creativiteit. Dit zijn al genoeg redenen om kinderen aan te sporen te gaan kleuren! Kleurboek Farmer is een uniek en prijsgunstig kleurboek en behoort daardoor tot de goedkope relatiegeschenken voor kinderen. Voor 49 cent maakt u namelijk al een kind blij!

Bent u op zoek naar relatiegeschenken voor andere doelgroepen? Bij Van Helden Relatiegeschenk is het aanbod enorm en divers. Hierdoor vindt u altijd wel iets dat bij u en uw bedrijf past. Heeft u nog vragen en/of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

 

 

Terug naar boven