In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

4 relatiegeschenken voor een goede start van het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is net van start gegaan. Voor veel mensen betekent dit het maken van nieuwe voornemens. Waarom zou u als bedrijf hier niet op inhaken met bijvoorbeeld een passend geschenk? Relatiegeschenken zijn bij uitstek het middel om anderen kennis te laten maken met uw bedrijf, en het bedrijf op een gewenste manier naar buiten te brengen. Om u hierbij een handje te helpen, hebben wij vier passende relatiegeschenken op een rijtje gezet. Zo luidt u 2017 nog eens goed in!

1. Bureau omslagkalenderbureau omslagkalender bedrukken

Een nieuw jaar, betekent een nieuwe jaarkalender. Waarom schenkt u niet de bureau omslagkalender aan uw contacten, om het jaar goed te starten? Niet alleen is het een praktisch relatiegeschenk, maar in enige zin is het ook een symbolisch geschenk. Daarnaast kunt u de kalender laten drukken zoals u zelf wilt. Laat er bijvoorbeeld mooie foto’s van uw bedrijf en regio op afdrukken. Zo wordt de kalender nog persoonlijker en kunt u uw bedrijf beter profileren.

2. Dopper drinkfles

Een nieuw jaar gaat vaak gepaard met talloze voornemens die mensen willen nastreven. Eén van de meest populaire voornemens die Nederlanders zichzelf opleggen, is gezonder leven. Speel hierop in en help uw relaties door het schenken van de Dopper drinkfles. Dit relatiegeschenk zal ongetwijfeld goed gebruikt worden. Daarnaast kunt u deze drinkfles in verschillende kleuren bestellen en uw eigen logo erop laten drukken.

3. Stappenteller CO2Stappenteller CO2 bedrukken

Een relatiegeschenk die net zo goed aansluit bij de goede gezondheidsvoornemens als de Dopper drinkfles, is de CO2 stappenteller. Deze stappenteller meet de gezette stappen, verbrande calorieën en afgelegde afstand. Daarnaast houdt de stappenteller ook bij hoeveel minder CO2 er verbruikt wordt, door te lopen in plaats van de auto te pakken. Voor uw relaties is het dus een leuk relatiegeschenk om te krijgen. Wellicht worden ze extra gemotiveerd en nemen ze op kantoor weer vaker de trap!

4. IJskrabber met fleecehandschoen

Wellicht klinkt dit niet als het leukste cadeau om te krijgen, maar praktisch is de ijskrabber met fleecehandschoen zeker! Januari is tegenwoordig de maand waarin het écht koud wordt. Men moet dan vaak elke ochtend de autoruiten krabben, voordat ze naar werk rijden. Dit relatiegeschenk zal om deze reden juist gewaardeerd en veel gebruikt worden. Extra leuk is de mogelijkheid om deze te laten bedrukken met uw bedrijfslogo en wellicht een passende slogan. Ook kunt u kiezen tussen de kleuren rood, zwart en blauw. Dankzij dit geschenk zullen uw relaties tijdens de winter, regelmatig aan uw bedrijf herinnerd worden!

Meer relatiegeschenken

Uiteraard hebben wij nog veel meer relatiegeschenken die misschien wel beter bij uw bedrijf passen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Terug naar boven