In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

4 verrassende relatiegeschenken waarbij full colour bedrukking mogelijk is

Wilt u graag een full colour afbeelding laten bedrukken en zoekt u inspiratie? Met een digitale printer is praktisch elke opdruk mogelijk: of het nou een logo met kleurverloop is of een volledige foto van duizenden kleuren. Waar het voorheen niet mogelijk was om zulke afbeeldingen te laten drukken op relatiegeschenken, zijn er steeds meer artikelen die digitaal geprint kunnen worden.

Digitale full colour printer

Een digitale printer is eigenlijk niet veel meer dan een uit de kluiten gewassen huis-tuin-en-keukenprinter. In plaats van papier worden er relatiegeschenken en promotieartikelen in de printer gelegd. Via een computer wordt uw gewenste bedrukking ingeladen en op de artikelen geprint. Benieuwd welke verrassende geschenken u allemaal in full colour kan laten bedrukken?

Powerbank

Een powerbank is een handige, draagbare accu die u via een USB poort op kunt laden. Omdat smartphones door de steeds grotere schermen en het intensieve gebruik snel leeg raken is een powerbank bijna een onmisbaar item geworden. 

full colour powerbank bedrukken

Omdat het zo’n handig artikel is geven steeds meer bedrijven en organisaties powerbanks cadeau aan klanten, prospects maar ook aan het eigen personeel.

Veel powerbanks kunt u digitaal laten bedrukken met een full colour afbeelding. Met name de 2000 mAh powerbank Bright is hiervoor uitermate geschikt, omdat deze over een groot wit drukvlak beschikt. Hierop komt uw afbeelding extra kleurrijk uit.

Speelkaarten

Een pakje speelkaarten doet het nog steeds bij jong en oud goed als cadeautje. De meeste speelkaarten kunnen alleen met logo of tekst bedrukt worden, maar bij deze set speelkaarten kunt u zowel het kartonnen doosje als de 52 geplastificeerde speelkaarten helemaal naar wens in full colour designen, want dit artikel is digitaal te bedrukken.

WaterflesDopper waterfles

Ze zijn haast niet meer uit het straatbeeld weg te denken: duurzame waterflessen zoals de Dopper en de Bobble. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de invloed van vervuilende plastic wegwerpflesjes die lange tijd populair waren: de plastic soep in de oceanen krijgt veel aandacht. Terwijl creatievelingen zoeken naar oplossingen, kunnen uw relaties al voorkomen dat de soep nog groter wordt door de hoeveelheid plastic die we weggooien te verminderen.

Een hervulbare waterfles is dan een prima geschenk, zeker met de uitstekende kwaliteit water die in Nederland uit de kraan komt. Om echt in het oog te springen laat u de waterfles die u cadeau heeft full colour bedrukken – dit is bijvoorbeeld bij de Dopper een mogelijkheid.

IJskrabber

full colour ijskrabberHet is een artikeltje dat bij de meeste auto’s wel in het dashboardkastje of in de deur zit: een ijskrabber om na koude nachten alle ruiten weer ijs- en sneeuwvrij te krijgen. Nu kunt ook voor meer dan opdruk van uw logo gaan met de full colour bedrukte ijskrabber. Op dit betaalbare artikel kan uw ook een grappige spreuk of slogan kwijt – of bedruk een foto van een tropisch eiland als grapje!

Op zoek naar meer bedrukte artikelen? Bekijk ook eens onze Toppers of goedkope gadgets die we naar wens voor u kunnen bedrukken! U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze ervaren medewerkers die altijd het perfecte geschenk voor u kunnen vinden.

Terug naar boven