In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

4 zaken waarop u moet letten bij het geven van bedrukte ijskrabbers

Het is weer zo ver, iedereen die ’s morgens de auto nodig heeft voor werk, moet eerst weer minutenlang ijs van de ramen afkrabben. Om deze reden wordt het de hoogste tijd om de ijskrabbers van zolder te halen. Met de vorst in aantocht is dit niet meer te voorkomen. Daarom is het cadeau doen van een ijskrabber helemaal geen slecht idee. Een bijkomend voordeel is dat ijskrabbers zich uitstekend lenen voor bedrukking! Zo maakt u ook nog eens reclame voor uw bedrijf! Om u te helpen bij het uitkiezen van juiste ijskrabbers en de bedrukking hiervan, hebben wij de volgende tips voor op een rijtje gezet!

Kleur van de bedrukking en de krabberIJskrabber bedrukken

Een belangrijk punt bij het uitkiezen en bedrukken van ijskrabbers is uiteraard de kleur. Hierbij gaat het zowel om de kleur van de krabber als die van de bedrukking. Zorg ervoor dat deze voldoende verschillen, dit komt namelijk de leesbaarheid ten goede. Tegelijkertijd is het fijn als de kleuren niet vloeken. Kijk ook naar een ijskrabber welke eventueel overeenkomt met de (huis)kleuren van uw bedrijf. Dit zorgt voor een goede verbintenis en maakt het plaatje compleet. 

Kwaliteit van de ijskrabbers

Het is van belang dat de kwaliteit van de krabber goed is. Zeker wanneer u van plan bent om de bedrijfsnaam en logo op de ijskrabbers te plaatsen. Natuurlijk wilt u niet dat het bedrijf wordt geassocieerd met slechte kwaliteit. Vraag daarom altijd eerst om een sample. Zo kunt u nagaan of de kwaliteit naar verwachting is en weet u exact wat u bestelt.

IJskrabber bedrukkenGrootte van de bedrukking

Kijk tevens naar de grootte van uw bedrukking. Deze dient immers goed leesbaar te zijn. Want wanneer de bedrukking te klein is, heeft u de kans dat het bedrijf niet goed zichtbaar is voor anderen en dat is een gemiste kans! Overleg daarom altijd de grootte van de bedrukking en let op de verhouding tussen bedrukking en ijskrabber.

De geschenken bij uw partners krijgen

Tot slot is er nog een praktisch aspect waarmee u rekening dient te houden. Namelijk de wijze waarop u de geschenken aflevert bij relaties of partners. Vaak is persoonlijk afleveren geen optie en het versturen per post vrij kostbaar. Het samenvoegen van de ijskrabber met een mooi kerstpakket is een goede uitkomst. Daarnaast is de ijskrabber ook een makkelijke weggever tijdens beurzen of andere grote aangelegenheden.

Bent u op zoek naar een ander geschikt relatiegeschenk, maar vindt u het lastig om een juiste keuze te maken? Dan helpen wij u graag bij het uitzoeken van een passend relatiegeschenk. Voor meer informatie of bij vragen kunt u het best contact met ons opnemen. We helpen u graag verder!

Terug naar boven