In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

5 relatiegeschenken voor bij een flesje wijn

WijngeschenkenWat is er nou lekkerder dan een glaasje wijn op een warme zomeravond? Schenk ook uw (zaken)relaties dit luxe zomergevoel. Verras ze met een flesje wijn en net iets extra’s om het nog specialer te maken. Wij zetten de 5 leukste relatiegeschenken op een rijtje voor bij een flesje wijn.

Gepersonaliseerde wijnstopper

Na het ontkurken van de wijn is een wijnstopper een handig hulpmiddel om de fles opnieuw te sluiten. En wat is er nou leuker dan een wijnstopper te personaliseren met een unieke tekst of logo? De basic wijnstopper is een leuk en vooral praktisch artikel. Als u opzoek bent naar een ware eye-catcher, dan moet u zeker de wijnstopper Diamond bekijken. Dit stralende relatiegeschenk doet het ook goed als eindejaarsgeschenk.

Een unieke wijnkist

Om uw wijnfles geschenk net iets bijzonderder te maken kunt u deze verpakken in een unieke wijnkist. Ook hier heeft u keuze uit verschillende soorten en stijlen. Zo is een aluminium wijnkist erg leuk voor een jongere doelgroep. De houten wijnkist geeft een erg luxe uitstraling waardoor deze erg goed gebruikt kan worden als jubileum- of eindejaarsgeschenk.

Handig om te weten: de wijnkisten zijn voorzien van verschillende wijnaccessoires, zoals een kelnersmes, een wijnthermometer, een druppelvanger en een flessenstop. Hiermee maakt u uw wijngeschenk helemaal compleet.

Wijnthermometer bedrukkenWijnthermometer

De wijnthermometer is een klein, maar zeer praktisch geschenk om cadeau te doen aan relaties. Met de handige wijnthermometer meet u nauwkeurig de temperatuur van uw wijnen. Zo schenkt u altijd wijn uit op de juiste temperatuur. Dit kleine geschenkje kan een grote impact hebben op uw wijngeschenk.

Wijnkoeler met opdruk

Is de temperatuur van uw wijn te hoog? Dan komt de wijnkoeler zeker van te pas. Vooral tijdens de warme zomermaanden is dit een gewenst artikel. Terwijl u van uw glaasje wijn in de zon geniet, blijft de rest van de wijn op temperatuur in de wijnkoeler. Ook ideaal om mee te nemen tijdens een picknick of bij een barbecue.

Kaasplank bedrukkenKaasplankje voor bij de borrel

Een kaasplankje mag uiteraard niet ontbreken bij een borrelavondje in de zomer. Het kaasplankje is een luxe artikel die uw relaties nog vaak zal gebruiken. U kunt kiezen voor een compleet houten kaasplankje voor een warme look & feel of kies voor een glazen kaasplankje met een moderne uitstraling. De kaasplankjes zijn ook goed te gebruiken voor het serveren van tapas en andere borrelhapjes.

Bent u nu ook wel toe aan een heerlijk glaasje wijn? Gelukkig komt het weekend langzaamaan in zicht en kunnen we genieten van het zomerzonnetje. Voor een persoonlijk advies over wijngeschenken kunt u altijd contact met ons opnemen. Of bekijk meer luxueuze geschenken.

Terug naar boven