In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

5 vrolijke geschenken voor regenachtige zomerdagen

Paraplu bedrukkenZon, zee en strand. Met het huidige weerbeeld zit dat er helaas niet in. Wolkenvelden en regenbuien trekken al een aantal dagen over het land. Help uw relaties door deze grijze dagen te komen met fleurige paraplus en gadgets. Wij zetten de 5 leukste geschenken voor regenachtige dagen op een rijtje.

Paraplu Neon Automatic

De grijze dagen maken het buitenleven sober en uw relaties hebben geen zin om erop uit te trekken. Een kleurrijke neon paraplu kan daar wellicht verandering in brengen. Dankzij de felle kleuren worden de grijstinten doorbroken en zorgt deze net voor dat beetje vrolijkheid waar men naar snakt. De opvallende paraplu is ideaal voor grijze zomerdagen in de stad. Bovendien kan de paraplu automatisch bediend worden en is deze bestand tegen zware windstoten.

Jumboparaplu MondriaanParaplu bedrukken

Ook de jumboparaplu Mondriaan is een paraplu die opvalt tijdens deze dagen. Met deze paraplu tovert u in ‘no time’ een regenboog in de lucht. U past met twee personen onder de grote paraplu. Zo kunt u ook een zomerse wandeling met twee maken terwijl het regent. Omdat de paraplu bestaat uit subtiele regenboogkleuren is deze ook goed te gebruiken in natuurrijke omgevingen, zoals in het bos en op het strand.

Poncho geschenkPoncho Ball

In ons land mag deze compacte gadget zeker niet ontbreken aan uw tas of sleutelbos. De zomerse regenbuien zijn erg plaatselijk en moeilijk te voorspellen. Met de poncho ball hoef u niet een grote paraplu mee te dragen, maar bent u toch beschermd tegen de regen. Vooral handig tijdens uitjes en fietstochten. Dankzij de vrolijke kleuren van de poncho ball heeft u altijd een zomers gevoel bij u.

Tip: de poncho’s mogen zeker niet vergeten worden tijdens festivals. Met de poncho’s blijft u droog en heeft u uw handen altijd vrij.

ThermosflessenThermosfles bedrukken

Bent u al nat geworden in de regenbui? Een warme kop koffie of thee doet wonderen. Vul voordat u op stap gaat een thermosfles en geniet op ieder moment van uw eigen warme kop koffie. Alle thermosflessen zijn voorzien van een beker. Perfect als u een zomerse wandeling maakt onder de kleurrijke Mondriaan paraplu.

Tip: de travelmokken zijn compacter en ideaal om mee te nemen in de auto, trein of bus.

Fleecedeken bedrukkenFleecedekens

Na een regenachtige dag is er niets lekkerder dan thuiskomen in een warm huis. Hoewel de temperaturen rond het gemiddelde liggen, koelt het ’s avonds aardig af. Met een goede fleecedeken kunt u alsnog genieten van een goede borrel in de tuin. Een zeer warm geschenk waar u menig relatie blij mee maakt.

Met deze 5 tips komt u de regenachtige zomerdagen zeker door. Laat ook de gadgets en paraplu’s bedrukken en werk hiermee ook tijdens de grijze dagen aan uw naamsbekendheid en klantenbinding. Bij vragen of voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. 

 

Terug naar boven