Wegens drukte is onze reactietijd wat langer dan je van ons gewend bent.

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

5x promotieartikelen voor een onvergetelijk evenement

De evenementen mogen weer doorgaan. Dat is nog eens feest. Niet alleen voor alle organisatoren die hier extra hard voor werken, maar ook voor alle mensen die hier op smart hebben zitten wachten. Een festival, feest of ander evenement gaat natuurlijk gepaard met de leukste promotieartikelen, zoals bedrukte zonnebrillen, strandballen die door het publiek gaan en nog veel meer. Wij zetten de vijf leukste promotieartikelen voor jouw evenement op een rijtje.

1. Bedrukte strandballen

Dit is misschien wel de populairste weggever als het gaat om weggevertjes op festival. Je zult de beelden ongetwijfeld wel gezien hebben. Zomerse sferen en een artiest die het hele publiek weet te raken en dan komt het hoor. De hele crew van de artiest gooit strandballen het publiek in. Het zorgt niet alleen voor samenhorigheid en een echt zomers gevoel, het is ook nog eens een leuk aandenken aan jouw festival. Iets wat de bezoeker nog jaren zal koesteren.

Bekijk alle promotie strandballen ►

2. Zonnebrillen met opdruk

Een tweede zeer populaire weggever op de evenementen zijn de zonnebrillen. De zonnebrillen zijn er in ontzettend veel kleurtjes, waardoor je altijd een bril kan kiezen die compleet aansluit bij jouw evenement. Voor een echt zomerse zonnebril, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een leuke kleur zoals geel of groen. Wanneer je deze zonnebril laat bedrukken met jouw festival logo is het niet alleen een leuk aandenken, maar ook weggevertje dat je jarenlang blijft zien. Bijvoorbeeld op de foto’s en selfies die jouw bezoekers delen op social media. Hiermee creëer je meer bekendheid dan je in eerste instantie zou denken.

Bekijk alle promo zonnebrillen ►

3. Waterflessen met tekst of logo

Hier zul je misschien niet meteen aan denken, maar het is een zeer effectief promotiemiddel om in te zetten op festivals. Bij de bar kan je jouw bezoekers een drankje laten halen in een herbruikbaar bekertje, maar je kunt deze ook laten vullen in hun eigen waterfles. Deze waterfles kunnen zij dan aan de bar kopen en keer op keer tegen een goedkopere prijs laten vullen.

Dit is niet alleen goed voor jouw eigen naamsbekendheid, omdat ze deze fles waarschijnlijk ook nog lang na het festival zullen gebruiken, het ook nog eens goed voor het milieu. Daar sta jij als evenementenorganisator toch ook achter!

Bekijk alle waterflessen ►

4. Powerbanks met eigen opdruk

Mooie momenten wil je vastleggen en helemaal wanneer het zo lang geleden is geweest dat je op een festival bent geweest. Op het moment dat jouw favoriete nummer wordt gedraaid wil je natuurlijk niet met een lege batterij zitten. Een powerbank is daarom een perfect promotiemiddel om in je evenementenlijst op te nemen. De bedrukte powerbank met jouw eigen logo kan je als merchandise inzetten. Hiermee help je zowel je doelgroep als je eigen naamsbekendheid.

Bekijk alle powerbanks ►

5. Poncho’s met bedrukking

Last but not least is de poncho. Het mag nu wel heerlijk zomerweer zijn, maar helaas is dat niet altijd het geval in ons land. Bereid je bezoekers daarom op alles voor en zorg dat je poncho’s in huis hebt. Wanneer je de poncho’s laat bedrukken met jouw evenementenlogo kan je deze inzetten als merchandise. Een praktisch extraatje waarmee je een extra service kan aanbieden aan jouw bezoekers.

Bekijk alle poncho’s ►

Op evenementen en festivals staat er één ding voorop en dat is genieten. Een leuke herinnering in de vorm van een weggevertje of promotieartikel hoort hier uiteraard bij. Wil je meer inspiratie? Neem dan een kijkje bij onze festivalgeschenken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven