In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

7 ecologische cadeaus voor jouw zakenpartner die de wereld geen schade aan doen

Dopper Original blauwDoor het schenken van duurzame relatiegeschenken profiteert u zelf niet alleen van een groot bereik en naamsbekendheid, maar u draagt ook een steentje bij aan een schoon milieu. Bovendien laat u uw relaties hiermee zien dat u bewust bezig bent met MVO. In dit blogbericht zullen wij de top zeven van ecologische cadeaus voor u op een rijtje zetten.

1. Dopper Original

De Dopper Original is niet alleen een trendy artikel, maar het is ook nog een klimaatneutraal geproduceerd en herbruikbaar. Dopper heeft een serieuze bijdrage aan MVO en drinkwaterprojecten van Simavi. Daarnaast heeft Dopper ook een robuuste drinkfles op de markt gebracht, de Dopper Steel voor een extra krachtige boodschap. Ook de Dopper Sportcap en Strap zijn onmisbare accessoires voor de Dopper liefhebber. Ontdek hier welke dopper kleur het beste bij u past.

2. Non-woven draagtas

Non-woven draagtassen zijn niet meer weg te denken, zeker na de ingang van de nieuwe Europese wetgeving.  Ondernemers kunnen hier slim op inspelen door relaties en klanten een milieuvriendelijk en herbruikbare draagtas te schenken. Bovendien zijn de non-woven draagtassen goed voor het milieu en dragen zij bij aan de vermindering van de plastic soup in de oceaan.

3. Solar Charger

In de huidige samenleving is het onmogelijk om zonder smartphone te zitten. Een volle batterij is een must. Met de solar chargers kunnen alle multimedia artikelen opgeladen worden door middel van zonne-energie.  Smartphone gadgets zijn zeer gewild bij iedere relaties. Met solar chargers kunt u duurzaam ondernemen terwijl u uw relaties blij maakt met een praktisch multimedia geschenk. Een win-win situatie voor iedereen.

ecologische cadeaus4. Houten pennen

Pennen zijn al jarenlang toppers op het gebied van relatiegeschenken. Met pennen bereikt u meer mensen dan u in eerste instantie denkt. Een pen gaat namelijk door gemiddeld 7 verschillende handen tijdens zijn levensduur. De houten pennen zijn extra duurzaam, maar zij hebben ook een natuurlijk en stijlvol design. De houders van de eco pennen kunnen variëren van karton, bamboe en diverse houtsoorten. Bovendien zijn de pennensets van Rosewood extra elegant en perfect om weg te geven tijdens bijvoorbeeld een jubileum.

5. Kartonnen notitieboekjes

Voor op scholen en tijdens seminars zijn notitieboekjes zeer geschikt als relatiegeschenk. De kartonnen notitieboekjes zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Anders dan andere notitieboekjes ogen de kartonnen notitieboekjes duurzaam en hebben zij een unieke uitstraling dankzij de vrolijke kleuraccenten.

6. Promotiekleding

Bij een promotionele actie, evenementen of open dagen mag promotiekleding met uw eigen bedrukking niet ontbreken. Ook bij de keuze van een t-shirt of polo is duurzaamheid een belangrijke factor. Dit kan twee dingen betekenen, namelijk dat de shirt is gemaakt van duurzame materialen en dat het shirtje extra lang mee gaat. Gelukkig gaan die twee goed samen en zijn veel t-shirts en polo’s gemaakt van gekamd katoen en duurzame materialen die lang mee gaan.

7. Douchetimer

Een gadget die zeker niet mag ontbreken in het rijtje ‘relatiegeschenken voor een betere wereld’ is de douchetimer. Hiermee bespaart u niet alleen geld, maar ook het milieu. De douchetimer is absoluut een ecologisch geschenk die niet mag ontbreken in de marketing van uw merk, product of dienst.

De duurzame relatiegeschenken zijn niet zomaar geschenken, maar zij zijn een verlegstuk van waar u voor staat als maatschappelijk verantwoord ondernemer. Kies voor een artikel die perfect past bij uw bedrijf, boodschap en doelgroep of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven