Wegens drukte is onze reactietijd wat langer dan je van ons gewend bent.

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

8 praktische geschenken voor een goede start van het schooljaar

Notitieboekje bedrukkenDe voorbereidingen voor de start van een nieuw schooljaar zijn gestart. Verras uw leerlingen op de eerste schooldag met praktische relatiegeschenken bedrukt met het schoollogo. Wij zetten zeven praktische geschenken op een rijtje.

Notitieboekje Schürinck

Ondanks de digitalisering in het onderwijs blijven notitieboekjes een belangrijk en onmisbaar item. Eerder kwam in een interview met Misha van Oostveen (RSG Lingecollege) naar voren dat leerlingen graag nog schriftelijke notities maken bij presentaties of tijdens het studeren.

Het notitieboekje Schürinck is niet alleen handig voor het maken van notities, maar is ook voorzien van praktische extra’s. U kunt namelijk op elke bladzijde aangeven op welke datum de college werd gehouden, welke dag van de week het was en wat het bijbehorende memonummer is. Maar de penlus in de rug is het meest praktisch, zo heeft u altijd uw pen bij de hand.

Balpen Oslo

Een goede pen is uiteraard onmisbaar in het onderwijs. Er zijn honderden pennen waar u uit kunt kiezen, maar de Balpen Oslo is één van onze Toppers. De blauwe langschrijfvulling van de Baron pen zorgt voor kilometers schrijfplezier. Eindeloos notities maken zonder een stop, dat is de wens van iedere student.

USB stick bedrukkenUSB stick Twist

Digitalisering in het onderwijs is niet weg te denken. Een gepersonaliseerde USB stick met schoollogo is een praktisch geschenk om weg te geven aan leerlingen. Geef de USB stick bijvoorbeeld weg bij de start van een project en laat de leerlingen deze aan het eind inleveren op de USB stick. Dit zal ze extra stimuleren.

Tip: vanaf 250 stuks is het ook mogelijk de USB sticks in uw eigen pms kleur te bestellen.

Post-itsPost-its bedrukken

Een post-it is een handig hulpmiddel om bladen en documenten te markeren. De post-its zijn een zeer welkom geschenk bij iedere leerling. Tijdens en na het studeren kunt u alles gemakkelijk terugvinden. De post-it mapjes kunnen bedrukt worden met het schoollogo, maar u kunt deze ook per faculteit of college bedrukken.

Tip: ook voor docenten is een bedrukt post-it mapje een onmisbaar en praktisch geschenk.

Markeerstiften

Naast de post-its zijn ook markeerstiften onmisbaar bij het studeren. De markeerstiften worden in sets van min. drie kleuren geleverd. Zo kunt u eenvoudig afwisselen en is het gemakkelijker om bepaalde onderwerpen terug te vinden. Ideaal tijdens het studeren. 

Tip: de markeerstiften Smartphonehouder past helemaal in de digitalisering van het onderwijs.

Gum bedrukkenGum met puntenslijper

Er zijn tal van leerlingen die een potlood gebruiken op school. Voor deze leerlingen is de gum met puntenslijper is een zeer praktisch hulpmiddel. De 2-in-1 tekenaccessoire heeft aan de ene kant een gum en aan de andere kant een puntenslijper met opvangbakje.

Stylus pennenStylus bedrukken

Zoals al eerder vermeld, kunnen we niet om de digitalisering van het onderwijs heen. De stylus pennen zijn daarom ideaal om weg te geven aan leerlingen. Met de stylus pennen kunnen de leerlingen eenvoudig schakelen van een touchscreen scherm naar een notitieboekje.

Rugzakjes

Altijd handig voor de gymkleren of op schoolreisje: een rugzakje met nylon koorden. Deze zeer betaalbare artikelen zijn mooi te bedrukken met het logo en de naam van de school en geven een olijk beeld als de kinderen samen op pad gaan. Laat rugzakjes bedrukken voor de start van het nieuwe schooljaar!

Bent u al voorbereid op de eerste schooldag? Voor meer inspiratie kunt ook een kijkje nemen op ons Pinterest bord of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven