Wegens drukte is onze reactietijd wat langer dan je van ons gewend bent.

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Anti-stress Relatiegeschenken

Gisteravond reden er niet of nauwelijks rijdende treinen rond Den Haag. Volgens Roel Berghuis van FNV Spoor kwam dit deels door gestrest personeel van ProRail. In het nieuwsprogramma PowNews werd gisteravond een suggestie gedaan om stressballetjes te geven aan het ProRail personeel. Dit is voor ons een goede reden om een artikel te wijden aan onze anti-stress relatiegeschenken.

Natuurlijk hebben we allemaal wel eens last van stress, zowel op het werk als buiten het werk. Van Helden Relatiegeschenken heeft veel relatiegeschenken die stress verminderend zijn. U kunt op de relatiegeschenken uw logo of reclametekst laten drukken. Door de relatiegeschenken te laten bedrukken bent u altijd bij uw relaties. Zowel in goede als in slechte tijden.


Van Helden Relatiegeschenken heeft bijvoorbeeld maar liefst 15 anti-stress figuren. Voor elke branche hebben we wel een bijpassend anti-stress figuur. U kunt denken aan een anti-stress wereldbol, een anti-stress bouwhelm en een anti-stress huis.


Op een andere manier tot rust komen? Thee werkt op veel mensen kalmerend. Naast theezakjes hebben wij ook een thee bus of een theepot met kopje in ons assortiment. Daarnaast biedt Van Helden Relatiegeschenken ook bijvoorbeeld wijnsetsaan zodat uw relaties volledig tot rust kunnen komen na het werk. Bovendien hebben wij een massagespin en een massage apparaat voor de ontspanning.

Bent u benieuwd naar wat voor relatiegeschenken wij allemaal hebben of wilt u direct iets bestellen? Ga dan naar VanHelden.nl.

Wenst u meer informatie? Ga dan naar onze contactpaginaen mail ons uw vraag en/of opmerking.

Terug naar boven