In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Bedrijfsfilm geeft uitgebreid kijkje achter de schermen

In Nederland bestaan meer dan 1.200 webshops voor relatiegeschenken, gadgets en promotionele artikelen. Vaak is niet te zien wat er allemaal (fysiek) achter de webshop zit. Met deze film ziet u dat we alle disciplines in huis hebben.

Wat zit er achter de webshop VanHelden.nl?

 

In Nederland bestaan meer dan 1.200 webshops voor relatiegeschenken, gadgets en promotionele artikelen. Vaak is niet te zien wat er allemaal (fysiek) achter de webshop zit. Hebben ze een eigen drukkerij met alle toepasbare druktechnieken, een dtp-studio voor het bewerken van o.a. logo’s en het versturen van digitale proefdrukken, een logistiek apparaat met voorraad of een team van specialisten die iedere vraag kan beantwoorden? Oftewel, heeft men alle disciplines in huis of besteed men het (gedeeltelijk) uit?

 

 

De weg volgen in ca. 3 minuten van bedrukte relatiegeschenken?
Met onze geheel nieuwe relatiegeschenken bedrijfsfilm willen we laten zien dat we niet alleen een webshop hebben. We beheersen het hele proces vanaf het bestellen tot het uitleveren van het relatiegeschenk. Interessant om te zien is welke voorbereidingen er gedaan worden in de DTP-studio om te zorgen dat het logo of reclametekst goed op het artikel gedrukt wordt. Ook is het drukproces te zien in de drukkerij, de inpakafdeling en het logistieke centrum waar alles op voorraad ligt.

Met deze uitgebreide bedrijfsfilm van ca. 3 minuten krijgt u een kijkje achter de schermen!


Welke 10 relatiegeschenken disciplines laat de film zien?
1. Bestellen uit catalogus of webshop
2. Professionele advies
3. Modern logistiek centrum
4. Eigen voorraad
5. Professionele DTP-studio
6. Compleet assortiment
7. Eigen moderne drukkerij
8. Uitgebreide inpakafdeling
9. Uitlevering / bezorging
10. Geefmomenten

Op 12 februari 2014 is de relatiegeschenken film op Youtube al meer dan 8300x bekeken. Stel hier uw vragen over wat u in de film ziet.

 

 
 
 
Terug naar boven