0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Bijzondere pennen om onder de aandacht te komen

 

Natuurlijk wilt u met uw relatiegeschenken de aandacht van uw relatie(s) trekken. Dit is niet zo makkelijk als het lijkt. Wij geven u wat tips over in het oog springende bijzondere pennen.
Relatiegeschenken scoren het beste wanneer je het geeft als de ontvanger het niet verwacht. Kies daarom het juiste moment. Maar ook het relatiegeschenk zelf is heel belangrijk en komt het beste tot z'n recht bedrukt met het logo en/of naam van het bedrijf, instantie, vereniging of club die het geeft. Om ervoor te zorgen dat een relatiegeschenk aanslaat moet ook het beoogde doel met het geven van een relatiegeschenk duidelijk zijn en welk relatiegeschenk past zowel bij mijn bedrijf als bij mijn relaties. Als dit allemaal klopt dan komt de definitie van relatiegeschenken het beste tot z'n recht.

 

 

Wat is de betekenis van het woord ‘relatiegeschenk’? Een relatiegeschenk is iets wat je cadeau geeft aan je klant, medewerkers, leden of prospect voor het versterken van de relatie op dit moment of in de toekomst.

Bedrukte pennen zijn altijd één van de meest populaire relatiegeschenken. Het is een gebruiksartikel en daarom komt het bedrukte logo of naam vaak in beeld van de gebruiker / ontvanger. Er zijn diverse soorten multifunctionele en bijzondere pennen. Hieronder een top 10 van de meest bijzondere pennen waarmee je echt opvalt.

 

Top 10 bijzondere pennen:

 

1. Balpen Retraction Solid, de pen die niet lekt! 
2. Balpen Kartoni, 2 in 1 balpen en markeerstift & milieuvriendelijk
3. Balpen Happy Smile, de pen met een afschietbare glimlach
4. Balpen Multifunctional, met nagelknipper en metalen ophangoog
5. Clipwriter, memoclip en balpen in 1
6. Balpen Spotlight, geeft licht wanneer u schrijft
7. Green pen, milieuvriendelijk, gemaakt van mais
8. Balpen Note, draai aan de pen en er komt een memoblaadje uit!
9. Multi Balpen Portafino, balpen met schaar, vijl én zakmes in één
10. Balpen Opener, balpen met lanyard én flessenopener

De bijzondere pennen zijn voor meerdere gelegenheden te gebruiken. Zeker een leuk item voor de vrijdagmiddagborrel is natuurlijk de balpen Opener. Relaties, personeel of leden die een bijzondere pen hebben ontvangen zullen dat zeker niet snel vergeten. Bij het assortiment pennen valt ook te denken aan luxe pennen, potloden & tekstmarkers en andere diverse schrijfwaren.


Heeft u een vraag of opmerking dan horen wij het graag!

 

 
Terug naar boven