In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

De 5 beste relatiegeschenken voor op het strand

Strandartikelen bedrukkenDé tijd van het jaar is weer aangebroken: de tijd van vele zonnige bezoekjes aan het strand. Relaxen met het geluid van golven en spelende kinderen op de achtergrond. Om deze dagen aan het strand optimaal te kunnen vertoeven zijn er een aantal onmisbare artikelen. Dit is dan ook het ideale moment om uw relaties een geschenk te geven dat zij goed kunnen gebruiken in deze tijd van het jaar. In dit artikel zetten we de beste strandartikelen als relatiegeschenk voor u op een rijtje. 

Strandartikelen als relatiegeschenk

Een strandartikel als relatiegeschenk is misschien niet het eerste geschenk waar u aan denkt. Toch is dit een zeer effectief relatiegeschenk of promotieartikel! Strandartikelen zoals frisbees hebben namelijk een enorm bereik. Op zonnige dagen zijn er namelijk heel veel mensen aanwezig op het strand. Wanneer er bijvoorbeeld een strandbal in het rond rolt of een vlieger rondvliegt op het strand – met uw bedrijfsnaam er op – wordt dit binnen een korte tijd door heel veel mensen gezien. Zo is uw logo of bedrijfsnaam toch ineens top of mind bij een grote groep. Een effectieve vorm van reclame dus!

1. Koeltas

Zelfs in Nederland kunnen de temperaturen in de zomer flink oplopen. In zulke gevallen is het fijn om een lekker verkoelend drankje is te nuttigen. Hiervoor is een goede koeltas essentieel. Neem een koeltas die functioneel is en dus goed kan sluiten en daarnaast comfortabel te dragen is. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van koude drankjes en is de koeltas gemakkelijk te dragen wanneer u van de auto naar uw plekje op het strand loopt. 

Strandtas bedrukken2. Plunjezak

Om een dagje strand zo goed mogelijk te ervaren zijn er wat spullen nodig om mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikelijke spullen als een handdoek, zwemkleding, en eventueel extra’s als een duikbrilletje of waterschoentjes. Een praktische tas om al deze spullen eenvoudig mee te vervoeren is een plunjezak, maar ook de katoenen tas is een steed populairder worder item dat u veel zult zien op het strand. 

3. Vliegeren

Vlieger bedrukkenBij een dagje strand hoort natuurlijk ook het vliegeren, mits er genoeg wind staat natuurlijk. Een vlieger is een leuk geschenk om te geven en daarnaast ook zeer effectief wanneer u uw bedrijfsnaam er op laat bedrukken. De vlieger kan hoog in de lucht en heel ver vliegen, waardoor uw bedrijfsnaam een zeer groot bereik heeft. 

4. Sport en spel 

Wat doe je nu eigenlijk allemaal wanneer je een dagje naar het strand gaat? Naast lekker zonnen, in het water dobberen, en een boekje lezen, kun je de dag ook wat actiever besteden. Zo zijn er vele sportieve artikelen en spellen die je op het strand kunt benutten. Denk bijvoorbeeld aan een strandbal, een frisbee, beachbalset, of een badmintonset. Laat uw bedrijfsnaam bedrukken op het spelartikel en uw naamsbekendheid rolt en vliegt binnen no-time alle kanten van het strand op!

5. Zonnebrillen

Hoewel een dagje flink uitwaaien op het strand tijdens een grijze dag ook heerlijk kan zijn, is het op zomerse dagen toch beduidend drukker op de meeste stranden. Met een lekker zonnetje aan de hemel is het heerlijk vertoeven aan de kust, maar zorg er wel voor dat je je tegen de zon beschermt! Geef uw relaties daarom hulpmiddelen zoals zonnebrand of aftersun om hun huid gezond te houden. Of schenk een zonnebril met opdruk - de meeste van onze brillen hebben UV400 protectieglazen.

Wilt u meer weten over de strandartikelen binnen ons assortiment? Bekijk onze webshop of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Terug naar boven