In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

De Europese Parlementsverkiezingen 2014

Vanaf 22 mei tot en met 25 mei zullen de Europese Parlementsverkiezingen voor de achtste keer plaats vinden voor de zittingsperiode van 2014 tot 2019. In alle 28 lidstaten zal er worden gestemd voor 751 parlementsleden. In Nederland is 22 mei vastgesteld als verkiezingsdatum.

Nederland heeft 26 zetels van de 751 zetels in totaal en staat daardoor op de zevende plek qua zetels. De verdeling van de zetels over de lidstaten wordt bepaald aan de hand van het aantal inwoners, met een minimum van 6 zetels en een maximum van 96 zetels per land.

Op de website van elctio2014.eu wordt er wekelijks voorspelling geplaatst van de uitslag van de verkiezingen. Zoals in de afbeelding is te zien, zullen volgens de voorspellingen EPP,S&D en NI de grootste partijen worden.  De ‘European People’s Party’ zal volgens de voorspellingen de grootste partij worden, gevolgd door deSocialists and Democrats’.

 

 De opkomst voor de Europese Parlementsverkiezingen is al jaren erg laag. Minder dan de helft van de bevolking in de Europese lidstaten brachten in 2009 een stem uit en de opkomst was zelfs 1,3 procent lager ten opzichte van 2004. Dit terwijl de EU en de nationale overheden voor iedere verkiezing een campagnevoeren om mensen te overtuigen om te gaan stemmen.
Bron: http://www.europa-nu.nl

Relatiegeschenken voor een hogere opkomst
In het artikel <span style="color: #c00000; mso-bidi-font-family: " times="" new="" roman";="" mso-fareast-font-family:="" "times="" mso-fareast-language:="" nl;"="">De effecten van relatiegeschenken’ wordt beschreven wat de effecten zijn van relatiegeschenken.  Het blijkt dat maar liefst 82,6% van de gebruikers zich de boodschap en het merk achter relatiegeschenken herinnert op een later moment. Vooral relatiegeschenken die dagelijks worden gebruikt dragen hier natuurlijk aan bij.

 

 

 

De relatiegeschenken kunnen bijvoorbeeld als promotiemiddel worden gebruikt op straat maar ook bijvoorbeeld worden verstuurd via de post. Om u een inzicht te geven in een deel van het assortiment van Van Helden Relatiegeschenken,worden er een aantal relevante relatiegeschenken getoond in de slideshow hieronder. Bekijk ook eens onze Speciale pagina met veel relatiegeschenken voor de verkiezingen.

 

 

 

 

 

Terug naar boven