In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

De leukste momenten om tekenartikelen in te zetten op een rij

Kent je dat gevoel? Door te tekenen voel je je toch een klein beetje een kunstenaar. Ook kinderen ervaren dit gevoel. Zij kunnen uren bezig zijn met tekenen en kleuren. Ieder kleurtje brengt weer een ander gevoel mee en zij zullen na afloop vol trots hun kunstwerk presenteren. Creativiteit is een belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling van een kind. Hierdoor zijn tekenartikelen als relatiegeschenk ook erg in populariteit gestegen. Maar wanneer geef je dit relatiegeschenk nu weg? Wat is hét perfecte moment? Wij zetten de drie beste momenten om tekenartikelen weg te geven op een rijtje.

BruiloftKinderpen bedrukken

Bruiloften zijn één van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven. Vol aandacht wordt de ceremonie en receptie gevolgd door familie en vrienden. Kinderen denken hier vaak anders over. Zij willen graag lekker bezig zijn, maar je wilt natuurlijk geen spelende kinderen laten rondrennen tijdens een huwelijksceremonie. Relatiegeschenk tekenartikelen zijn hier een perfecte uitkomst voor. Creëer een speciale kindertafel met kleurplaten en kleurtjes. De kleurpotloden kan je laten bedrukken met de namen van het bruidspaar, waardoor het ook een leuk aandenken wordt voor na de bruiloft.

Waskrijt bedrukkenHoreca

Voor de horeca geldt hetzelfde als bij bruiloften. Ook hier wil je geen rondrenende kinderen in het restaurant hebben. Voeg bij het menu voor de kinderen een leuke kleurplaat toe met kleurpotloden. Je kan hier dan een leuke marketingactie aan koppelen. Geef bijvoorbeeld een gratis toetje weg aan degene aan tafel die de mooiste tekening maakt. De rest aan tafel zal dan ook een toetje bij bestellen. Zo hebben jullie beiden profijt aan de tekenactie. Je kan er ook voor kiezen om een leuke kleurset met naam of logo te bedrukken. Deze kunnen de kinderen na afloop meenemen en is het een herinnering aan een leuke avond.

KinderopvangTekenset bedrukken

Hier mag een gepersonaliseerde tekenset absoluut niet ontbreken. Op de kinderopvang leren kinderen niet alleen veel, maar wordt ook creativiteit gestimuleerd. Hierdoor is dit een perfecte plek om kinderen te verrassen met bijvoorbeeld bedrukte waskrijt of potloden. Als bedrijfzijnde kan je de tekenartikelen laten bedrukken met uw logo en cadeau geven bij de kinderopvang. Hierdoor verras je niet alleen de kinderen, maar laat je ook je betrokkenheid zien bij de organisatie en bij de ouders van de kinderen. Een win-win situatie waar iedereen blij van wordt!

Benieuwd naar hoe je de tekenartikelen op andere manieren kunt inzetten? Neem een kijkje op ons Pinterest bord voor nog meer inspiratie en laat je verrassen. Uiteraard mag je ook altijd langskomen bij één van onze showrooms of neem contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven