In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

De titel voor Leverancier van het Jaar 2016 is gewonnen door...

Leverancier van het jaar 2016Al 13 jaar op rij reikt PromZ de award voor Leverancier van het Jaar uit. Dit jaar waren we de trotse genomineerde voor deze award. Gisteren was het eindelijk zo ver, de grote prijsuitreiking op het PromZ evenement. Een dag vol inspiratie en gezelligheid. Uiteraard was de spanning goed te voelen. Zullen wij de prijs winnen of zal iemand anders ermee vandoor gaan?

De dag begon met een inspirerende dag op de leveranciersdagen in Utrecht. Deze vakbeurs is hét ontmoetings- moment van de branche voor promotionele producten. Op de beurs ontmoeten we veel collega leveranciers en deden we vooral veel inspiratie op.

Leverancier van het jaar 2016Tegen de avond sloten we langzaam aan bij de Night of the PromZ. Een wijntje werd ingeschonken en de spanning werd steeds sterker. Eindelijk was het zo ver. De genomineerden voor de titel Leverancier van het jaar 2016 werden opgenoemd, gevolgd door het verlossende woord.

De publieksprijs voor leverancier van het jaar 2016 is gewonnen door Van Helden Relatiegeschenken!

Vol trots neemt Arno van Helden de prijs in ontvangst. Het dankwoord gaat uit naar het hele Van Helden Relatiegeschenken team en uiteraard naar al onze klanten. Zonder jullie was het nooit gelukt. Bedankt voor jullie support en uiteraard voor het stemmen. Jullie zijn onze Helden! 

 

Terug naar boven