In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

De week van Zorg en Welzijn: 3 geschenken voor in de zorg

In de week van 13-18 maart is het weer zover: De week van Zorg en Welzijn! In deze week openen zorg- en welzijnsorganisaties uit heel Nederland hun deuren voor belangstellenden. Deze week is bestemd voor iedereen die kennis wil maken met de zorg, van jong tot oud! Om deze belangstellenden een leuk extraatje mee te geven, is het raadzaam om giveaways uit te delen. Maar welke geschenken passen goed bij de zorg? Wij zetten er drie voor u op een rijtje!

1. Massage Warmte PadWarmte pad bedrukken

Deze massage warmte pad is ideaal voor na een lange dag werken of om tijdens het weekend te gebruiken. De warmte van de pad zorgt voor lossere en soepelere spieren. Daarnaast kan het ook gebruikt worden voor het verwarmen van de handen en voeten. In de pad zit een metalen schijfje waarmee u de pad kunt ‘aanzetten’. Wanneer u hierop drukt, wordt de massagepad vanzelf warm. 

EHBO set bedrukken2. EHBO set koffiemok

Naast al het harde werken moet er af en toe ook wat ruimte zijn om met collega’s een kopje koffie te drinken. Doordat het werken in de zorg soms wat hectisch is, is het samen drinken van een kopje koffie niet altijd mogelijk. Met de EHBO set koffiemok is werk en pauze voortaan goed te combineren. Naast dat het product een thermoskan en mok bevat, is deze ook gevuld met allerlei EHBO artikelen, zoals pleisters, een verbandschaar, verband en tape. Kortom: een dubbel nuttig relatiegeschenk!

3. Stappenteller WalkStappenteller bedrukken

Bij een gemiddelde werkdag in de zorg wordt vaak veel gelopen. Met Stappenteller Walk is dit op een leuke manier bij te houden. De stappenteller heeft een digitale functie waarin verschillende gegevens worden weergegeven, zoals kilometers, mijlen en verbrande calorieën. Zo wordt het monitoren van uw stappen tijdens het werk een makkie. Iets dat kan werken als extra motivatie om bijvoorbeeld eerder trap te pakken in plaats van de lift.

Bij Van Helden Relatiegeschenken hebben we, naast geschenken voor in de zorg, ook andere soorten relatiegeschenken. Zo kunt u bij ons terecht voor pennen met logo en verschillende giveaways. Bent u op zoek naar een ander origineel geschenk, heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het maken van een juiste keuze!

 

Terug naar boven