In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Deze relatiegeschenken zorgen voor een goede start van het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is begonnen. De meeste mensen hebben veel energie om 2016 te beginnen met een schone lei en een frisse start. Het is dan ook effectief om op dit gevoel in te spelen met een relatiegeschenk. In dit artikel geven we u een aantal leuke ideeën die zorgen voor een goede start van het nieuwe jaar.

Beweging en gezondheid

Het begin van een nieuw jaar is hét moment dat mensen goede voornemens gaan stellen. Een van de meest voorkomende goede voornemens is toch wel gezonder leven, meer bewegen en afvallen. De sportscholen staan in januari dan ook bomvol en er worden meer gezonde producten gekocht in de supermarkten. Daarom is het effectief om hier op in te spelen met producten die bijdragen aan een gezondere levensstijl. Denk bijvoorbeeld aan een bidon, een sporttas of een stappenteller. Deze relatiegeschenken bevorderen een levensstijl met meer beweging.

Naast meer bewegen, nemen veel mensen zich voor om in het nieuwe jaar gezonder te gaan eten. Hier kunt u ook op inspelen door een saladebak of saladebeker met uw bedrijfsnaam er op bedrukt te geven.

Ontspanning

Er zijn ook veel mensen die zichzelf hebben voorgenomen om in het nieuwe jaar meer te ontspannen en beter voor zichzelf willen zorgen. Vaker ‘even een momentje voor jezelf nemen’ en stress zoveel mogelijk vermijden. Daarom wordt een wellness relatiegeschenk ongetwijfeld gewaardeerd. Denk bijvoorbeeld aan een wellness set met zachte badjas, slippers en een handdoekje of een manicureset.

Duurzaamheid

Daarnaast is duurzaamheid ook een zaak waar bedrijven of individuen, wellicht in het nieuwe jaar, een goede start in willen maken. Zo niet, is het ook leuk om ze daarin te motiveren middels een duurzaam en milieuvriendelijk relatiegeschenk. Van Helden heeft een ruim aanbod aan duurzame relatiegeschenken, zoals Eco pennen, Eco tassen, Eco notitieboekjes, Eco textiel, enzovoorts.

Veiligheid

Uw relatie veiligheid toewensen zorgt altijd voor een goede indruk. Dit laat namelijk zien dat u het beste met uw relaties voor hebt. Enkele voorbeelden van relatiegeschenken met betrekking tot veiligheid zijn een EHBO set of een veiligheidsvest.

Nieuwe technologieën

De technologie is zich sterk aan het ontwikkelen. Men heeft steeds meer behoefte aan technologische producten die het dagelijks leven makkelijker maken. Daar kunt u ook op inspelen door een innoverend product te geven die aansluit bij de huidige trends. Zo is er bijvoorbeeld de selfiestick, die het mogelijk maakt om selfies te maken.

Heeft u nog vragen over relatiegeschenken voor het nieuwe jaar of wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Van Helden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies.

 

Terug naar boven