In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Dit doen wij voor het EK voetbal

Op vrijdag start het EK voetbal in Frankrijk. Helaas doen onze Oranje Helden dit toernooi niet mee, maar dat weerhoudt ons er niet van om toch te genieten van deze evenement. Zelfs hier in Tiel zijn wij druk bezig met het EK. Onze marketeer Jeroen gaat hierover in gesprek met het NOS journaal en TV Gelderland.

Hoewel wij zelf niet mee doen met het EK voetbal hebben wij het hier in Tiel erg druk met het drukken van EK artikelen voor ons buurland België. Ons kantoor in Turnhout, België krijgt regelmatig aanvragen voor het EK. Deze variëren van schminksticks tot hoeden en pruiken. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd. Net zoals de schappen hier Oranje kleurden bij voorgaande toernooien, zo kleuren de schappen zwart, geel en rood in België.

Kijk het nieuws-item van het NOS terug en zie hoe wij en andere Nederlandse ondernemers zich inzetten voor het EK voetbal in België.

De Oranjegekte van Nederland slaat overigens nog niet aan in België. Onze zuiderburen zullen zich niet zo snel kleden in volledige 'zwart-geel-rode outfits' en pruiken. Zij kiezen eerder voor wal leuke accessoires zoals schmink, hawaïkransen, handklappers en vlaggen. De voetbalgekte is in vergelijking met de afgelopen jaren wel een stuk sterker geworden. 

Inmiddels is Jeroen ook op Omroep Gelderland geweest!

EK artikelen België

Top 5 EK artikelen in België

  1. Rugzak Voetbalshirt België
  2. Juichsticks Bangbang
  3. Autoruitvlag België
  4. Hoed België
  5. Opvouwbare bidon

Wij staan tijdens dit EK achter onze vriendelijke zuiderburen. Welk land support u tijdens het EK voetbal 2016?

Terug naar boven