In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Dit zijn op dit moment de meest populaire artikelen voor de horeca

Heb jij een café of restaurant en is jouw terras al open? Jouw klanten staan waarschijnlijk te springen om een bezoek te brengen aan jouw zaak. Iedereen verlangt weer naar dat biertje op het terras. Maak het bezoek aan jouw zaak onvergetelijk dankzij het gebruik van leuke aankleding en weggevertjes. Wat zijn de toppers in de horecabranche? Dat ontdek je in dit artikel.

Fleecedekens voor op het terras

De terrassen mogen eerst open, daarna volgen hopelijk snel de binnenruimtes. Op het terras zitten is perfect in het heerlijke lenteweer, maar alsnog kan het ’s avonds redelijk afkoelen. Het is dan extra belangrijk om jouw klanten lekker warm te houden. Dat kan natuurlijk met een heerlijke kop thee of koffie, maar ook met een warm dekentje. Leg bijvoorbeeld fleecedekens op de stoelen, zodat jouw klanten hier gebruik van kunnen maken wanneer het afkoelt. Je kunt de fleecedekens laten bedrukken met jouw eigen logo of bedrijfsnaam, waardoor jouw terras een extra professionele uitstraling krijgt.

Bekijk alle fleecedekens ►

Een herinnering bij ieder drankjeFlesopener bedrukken

Hebben jouw klanten genoten van een heerlijk biertje op jouw terras? Helaas is het niet mogelijk om iedere dag een biertje te nuttigen op het terras. Wel kun je jouw cliënteel bij ieder drankje dat ze thuis nuttigen aan jouw zaak doen herinneren door ze een bedrukte flesopener cadeau te doen. Zo denken zij ook thuis iedere keer opnieuw aan jouw café of restaurant. De flesopener is dan niet alleen een leuk cadeau voor de ontvanger, maar ondersteunt ook jouw naamsbekendheid.

Bekijk alle flesopeners ►

Kaartspellen van het terras tot in de huiskamer

Een bezoekje aan jouw café of restaurant wordt een waar uitstapje voor jouw klanten. Daar wil je ze natuurlijk optimaal van laten genieten. Gezellig kletsen, eten, drinken en spelletjes spelen. Dat laatste is misschien niet iets waar je meteen aan denkt, maar wat dacht je ervan om jouw klanten bedrukte speelkaarten aan te bieden. Hiermee kunnen ze zich niet alleen lang vermaken op jouw terras, maar kunnen ze er ook thuis nog urenlang speelplezier aan beleven. Bovendien komt jouw naam dan ook herhaaldelijk in beeld, wat een positieve invloed heeft op jouw naamsbekendheid.

Bekijk alle speelkaarten ►

Verspreid de boodschap

De terrassen mogen dan wel open, maar we mogen het virus niet vergeten. Het is nog steeds belangrijk om je aan de regels te houden. Wij kunnen hier als ondernemers hulp bij bieden. Denk er bijvoorbeeld eens aan om diverse artikelen te bedrukken met de gedragsregels, zodat men hier alert op blijft. Je kunt denken aan het bedrukken van posters, maar net zo effectief of misschien wel effectiever, is het bedrukken van placemats en bestekzakjes. Deze kun je op de tafels leggen en terwijl de klant op zijn hapje of drankje wacht worden ze weer alert gemaakt op de regels. Een subtiele, maar zeer effectieve manier om de alertheid te waarborgen.

Bekijk alle horeca-artikelen ►

Handgel bedrukkenEen verfrissend einde

Zijn jouw klanten uitgegeten of uitgedronken? Dan is er altijd nog een laatste leuk weggevertje om in te zetten. En nee, we bedoelen hier niet de rekening mee. We bedoelen hier uiteraard de pepermuntjes mee. Een klein subtiel cadeautje waar jouw klanten grote waardering voor hebben. Je kunt ervoor kiezen om een single pack pepermunt te laten bedrukken met logo en/ of tekst. Maar je kunt er ook voor kiezen om een pepermuntrolletje of zelfs een mintcard te laten bedrukken. Hiermee komt jouw naam niet één keer, maar meermaals in beeld bij jouw klanten en herinneren ze zich jouw café of restaurant ook nog lang na hun bezoek. Dat geeft de klant niet alleen een positief gevoel, maar zorgt er ook voor dat dit bijdraagt aan jouw naamsbekendheid.

Bekijk alle pepermunt artikelen ►

Horeca-artikelen op maat

Alle horeca-artikelen kun je bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst en er zijn er zelfs een aantal die in full colour te bedrukken zijn. Daardoor kun je er ook een foto op laten drukken. Voor jouw heropening kun je dus werkelijk alle kanten op. Zo kun je naast horeca-artikelen bijvoorbeeld ook kiezen voor het bedrukken van diverse hygiëne-artikelen. Ook de mondmaskers, handgel etc. zijn perfect om onder de aandacht te blijven bij jouw cliënteel. Wij nemen graag al jouw zorgen voor je uit handen. Laat ons weten wat je leuk zou vinden om in te zetten, geef al je wensen door en wij doen de rest! Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Terug naar boven