In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Extra onder de aandacht tijdens de sale-periode

De wintersale is in volle gang. Niet alleen op online webshops, maar ook de winkelstraten staan vol met opvallende acties en hoge kortingen. Dit is ook dé periode van het jaar waarbij er weer meer publiek in de winkelstraten komt. Daar kunt u als ondernemer natuurlijk wel een slaatje uit slaan. Wij zetten een aantal tips voor op een rijtje voor een vliegende start.

Uw winkelpand laten opvallenBallonnen bedrukken

In de sale-periode wilt iedere winkelier zijn pand goed laten opvallen. De meeste communiceren in rood, omdat dit een kleur is dat geassocieerd wordt met goedkoop en snel. Maar als iedere ondernemer dit doet, hoe valt u dan op? Kies in plaats van de sale-borden voor opvallende andere items. Kies bijvoorbeeld voor bedrukte ballonnen en muziek. Hiermee zorgt u dat shoppen bij u in de winkel als een feestje wordt ervaren en wie wilt dat nou niet.

Daarnaast kunt u uw sale ook meer laten opvallen voor promotieteams in te zetten. Zij kunnen flyeren en ervoor zorgen dat er meer bezoekers bij u binnen komt wandelen.

Sleutelhanger bedrukkenEen leuk extraatje

De winkelaankopen krijgen in de sale-periode een grote boost. Deze klanten wilt u na de sale natuurlijk niet zomaar verliezen. Het is daarom erg slim om bij de aankoop een leuk cadeautje mee te geven. Laat bijvoorbeeld een sleutelhanger bedrukken met uw logo. Deze zal direct aan de sleutelbos gehangen worden en bij iedere gebruik komt u naam weer in beeld.

Een andere mogelijkheid is om men in te laten schrijven voor uw nieuwsbrief. Zo kunt u de inschrijvers ook na de sale nog op de hoogte houden van leuke acties en kortingen. Met een leuke en praktische weggever, zoals een bedrukte powerbank, kunt u het aantal inschrijvingen stimuleren en geeft u ze tegelijkertijd ook een effectief promotieartikel dat een bijdrage kan leveren aan uw naamsbekendheid.

Plastic tasjes: een no-goKatoenen tas bedrukken

Het gratis weggeven van plastic tasjes is al enige tijd verboden. Een leuk en vooral duurzaam alternatief is een katoenen tas. Dit veelgebruikt tasje is in de laatste jaren ontzettend populair geworden. Tijdens de sale kunt u dit tasje als leuk extraatje weggeven aan de klanten. Met een persoonlijke bedrukking, zoals uw pay-off of leuke shopping quote gecombineerd met uw logo is het een leuk collectersitem die iedereen graag zou willen hebben.

 Benieuwd naar nog meer gouden kansen voor de sale-periode? Neem dan even contact met ons op, want onze medewerkers staan altijd voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven