In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Festivals organiseren? Vergeet deze weggevertjes niet

Het festivalseizoen is weer begonnen en dit jaar mogen we eindelijk weer op volle toeren. Dan wil je ook graag alles uit de kast halen om jouw festival of feest zo goed mogelijk neer te zetten. Naast locatie, artiesten en aankleding, zijn ook de weggevertjes voor jouw festival extra belangrijk. Met deze weggevertjes realiseer je namelijk het grootste bereik bij je doelgroep en fans. Ook zorgt het voor een professionele uitstraling van jouw festival, waardoor je terugkerende bezoekers krijgt. De meest populaire weggevertjes laten we je hier zien.

Tokens en herbruikbare bekertjesTokens bedrukken

Wat is een festival zonder drankje? De bar is een belangrijk onderdeel van een goed feest. Hiervoor kun je verschillende artikelen gebruiken. Te beginnen met tokens. Om de cashflow op een festival veilig en duidelijk te houden zijn tokens een perfecte uitkomst. Deze tokens kunnen bedrukt worden met jouw eigen design, waardoor de stijl en identiteit van jouw festival perfect tot zijn recht komt.

Daarnaast kun je voor je festival ook herbruikbare bekers laten bedrukken. Hiermee laat je je niet alleen van je professionele kant zien, maar lever je ook gelijk een bijdrage aan een beter milieu. Op de herbruikbare bekers kan je een vorm van statiegeld zetten, waardoor het plastic afval op deze feesten wordt verminderd.

Polsbandje bedrukkenPolsbandjes

Bij festivals draait het om de bezoekers en die wil je op een goed feest natuurlijk iets leuks meegeven. Bedrukte polsbandjes zijn hier perfect voor. Dit relatief goedkope geschenk kun je naar wens laten bedrukken en is inzetbaar voor een brede doelgroep. Bovendien is het een geschenk dat nog lang door de ontvanger bewaard en gebruikt wordt. Hiermee is het een leuke herinnering aan jouw festival en een prefect marketingmiddel voor jouw organisatie.

Tip: zet ook de papieren polsbandjes voor herkenbaarheid van jouw doelgroep op het feest.

T-shirts en caps

Een ander onmisbaar marketingmiddel op festivals is bedrukt textiel. Met name t-shirts en caps zijn populaire weggevers op festivals. Ze worden vaak ingezet als merchandise, waarbij het festivallogo (soms in combinatie met een leuke tekst of quote) groot op de shirts worden gebruikt. De sfeer en huisstijl van het feest komen volledig terug op de shirts en hiermee zijn het leuke herinneringen wat de doelgroep graag wilt hebben.

De bedrukte shirts zijn ook perfect inzetbaar als werkkleding voor de festivalcrew. Hiermee is jouw personeel direct herkenbaar en zorg je voor een professionele uitstraling van jouw feest.Festival weggevertje

Tip: laat ook de datum van jouw festival op de t-shirts bedrukken, zodat het een blijvende herinnering is voor jouw fans.

Bekijk alle festival weggevertjes in onze speciale selectie en laat je verrassen door het brede aanbod.

Terug naar boven