In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Fit 2016 in met de nieuwste sporttrends

De tijd van goede voornemens is aangekomen. Meer bewegen zal bij veel relaties op het lijstje staan. Speciaal voor onze sportieve relaties hebben wij een aantal sporttrends op een rijtje gezet. Door uw relaties deze sportieve gadgets te schenken, zult u ze onbewust helpen hun doelen te realiseren. Een win-win situatie, waarbij u geniet van naamsbekendheid.

Sportieve apps

Meer bewegen is één ding, maar het ook goed bijhouden is wat anders. Tegenwoordig zijn er talloze apps die ondersteuning bieden bij het sporten. De apps zijn voorzien van een hartslagmeter, stappen- en afstandteller en nog veel meer. Door het gebruik van een telefoon hoes kunt u gemakkelijk hardlopen terwijl u uw smartphone bij u heeft. Zo kunt u op ieder gewenst moment uw sportstatistieken inzien. Ook kunt u via uw smartphone een sportplaylist maken, waardoor het sporten nog makkelijker en leuker wordt. Hierbij komen de speciale sportoordopjes als geroepen.

Personaliseren

Tijdens het sporten wordt het steeds belangrijker om een eigen draai te geven aan de oefeningen. Maar ook de outfit en accessoires worden steeds persoonlijker. Door een outfit te kiezen die precies bij u past, laat u goed zien waar u voor staat. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een duurzame bidon, zoals de Dopper of KRNWTR bidon. Hiermee laat u zien dat u een bijdrage levert aan een milieuvriendelijke omgeving. U kunt er ook voor kiezen om de bidon helemaal te personaliseren. De Champion bidon is leverbaar in verschillende kleuren en is in maar liefst vier kleuren te bedrukken.
Zorg ook voor unieke sportkleding door t-shirts, vesten of handdoeken te bedrukken met een unieke tekst en/of logo. Hiermee valt u zeker op in de sportschool.

De juiste voeding

Genoeg bewegen komt natuurlijk samen met gezond eten. Bij intensief sporten is het van belang om voldoende proteïne te nemen. Met de shakebeker kunt u eenvoudig uw eigen proteïne shake maken. Lees ook ons artikel over Dopper cocktails voor heerlijke varianten op drinkwater. Lekker voor als u een keer wat anders mee wilt nemen tijdens het sporten.
Een gezonde maaltijd kan natuurlijk niet ontbreken. Met de saladebeker kunt u iedere keer opnieuw genieten van een verse salade. Bovendien is de saladebeker eenvoudig mee te nemen naar het werk.
 

 
Terug naar boven