In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Fris beginnen in 2019? 5 kantoorartikelen om te bedrukken

Een nieuw jaar staat voor een nieuw begin. Daar kan een nieuwe set kantoorartikelen een grote bijdrage aan leveren. Wanneer u uw medewerkers verrast met een nieuwe bureauset kunnen zij 2019 met een frisse start beginnen. Waar moet u dan aan denken? Dat vertellen wij u in dit blog artikel.

De absolute nummer 1: pennenNotitieboekjes bedrukken

Dit moet geen verrassing zijn. Werken zonder pen is bijna onmogelijk. Ook voor mensen met de meest online en technische functies is een balpen onmisbaar. Ideaal om even snel een to-do lijstje op te schrijven of tussendoor notities te maken. Hierdoor is de pen een onmisbaar kantoorartikel waarmee u altijd een schot in de roos schiet.

Het leukste is uiteraard wanneer u de pen laat bedrukken in uw eigen PMS kleuren. Hiermee komt uw huisstijl volledig terug en dat is nog eens een goede start van het jaar!

Notitieboekjes bedrukken

Om het jaar echt fris te beginnen is een blanco notitieboekje cruciaal. Er gaat toch niets boven lege pagina’s die u vol kunt krabbelen met inspiratie, trends en bevindingen voor het komende jaar.

Het leuke is dat het assortiment notitieboekjes zeer divers is, waardoor u precies een boekje kan kiezen dat bij uw organisatie past. Kies bijvoorbeeld voor een eco notitieboekje met logo wanneer u MVO hoog in het vaandel heeft staan.

Tip: wanneer u kiest voor een digitale bedrukking is het ook mogelijk het notitieboekje met foto of naam te bedrukken voor een extra persoonlijke touch.

Visitekaarthouders

De visitekaarthouder lijkt klein, maar heeft een groot effect. Zeker voor een buitendienst is het een leuk extraatje om het jaar goed mee te beginnen. Zeker wanneer u dit combineert met een praktische schrijfmap bedrukt met uw logo. Hiermee kunnen zijn direct op stap en dankzij de bedrukking van uw logo en/of bedrijfsnaam zien zij er professioneel uit

Mokken bedrukkenMokken en andere drinkwaren

Niet alleen het nieuwe jaar, maar iedere dag goed beginnen? Verras uw medewerkers dan met een heerlijke kop koffie in hun eigen bedrukte mok. Ook andere drinkwaren zijn leuk om in te zetten als relatiegeschenk voor het nieuwe jaar. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte glazen of gepersonaliseerde waterflessen.

Muziekje op?Speaker plant bedrukken

Misschien heeft u deze al op kantoor staan, maar misschien ook niet. Een bedrukte speaker is onmisbaar op de afdeling. Wist u dat het ook wetenschappelijk is bewezen dat men efficiënter werkt met een achtergrond muziekje op?

De speaker Plant is een leuke nieuwkomer, waarmee u twee vliegen in één klap slaat. Deze pot heeft een aantal sensoren op de bodem die beweging detecteren, waardoor u enkel de plant hoeft aan te raken om de speaker of LED licht te activeren.

Nog meer inspiratie opdoen? Neem een kijkje in ons assortiment kantoorartikelen of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven