In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Gadget van de maand: Lippenbalsem met logo

Dat wat iedereen - met name vrouwen - wel in hun tas heeft zitten, is een potje of tube lippenbalsem. Door constante weersveranderingen worden de lippen soms droog en krijgt men velletjes. Goed drinken kan hiertegen al goed helpen, maar het smeren van een fijne lippenbalsem biedt naast extra hydratatie tevens verzachting. Ook met de zomer in het vizier is een fijne lippenbalsem niet overbodig. De zon kan de lippen namelijk doen uitdrogen! Waarom zou u dit praktische item niet als relatiegeschenk weggeven aan uw waardevolle relaties? Wij bieden hierin drie opties. Lees verder om er achter te komen wat deze opties zijn!

Lippenbalsem met pepermuntLippenbalsem bedrukken

Deze handige 2-in-1 lippenbalsem met pepermunt is een ideaal weggeefgadget op bijvoorbeeld beurzen of open dagen. Deze praktische lippenbalsem heeft een extra bakje met 40 suikervrije pepermuntjes. Arriveer met dit relatiegeschenk dus altijd fris en verzorgd bij een overleg of belangrijke presentatie. Ook is het een praktisch item voor na een etentje met relaties of collega’s. Deze lippenbalsem bedrukken met uw logo is uiteraard mogelijk. Zo kunt u net dat beetje extra naamsbekendheid generen.

Lippenbalsem bedrukkenLippenbalsem bol

Deze lippenbalsem bol is een leuk weggevertje voor jong en oud en past in iedere handtas. De bolletjes zijn leverbaar in wit, blauw of oranje. Dus zelfs voor Koningsdag is dit een zeer passende gift! De plastic bol is gevuld met zachte lipbalsem waar een frisse en fruitige smaak aan zit. Ook dit soort gadgets bedrukken behoort tot de mogelijkheden!

Lippenbalsem stick

Lippenbalsem met logo

Naast bakjes met lippenbalsem bestaan er ook stick varianten. Deze zijn met name praktisch aangezien uw vingers schoon blijven en er dus geen onnodige bacteriën op de balsem wordt verspreid. Ook is de balsem voorzien van zonnebescherming, SPF 15, om uw lippen in de zon te beschermen tegen verbranden en uitdrogen. Ideaal voor dit seizoen! De sticks zijn leverbaar in 11 verschillende kleuren waardoor er altijd een geschikte kleur tussen zit welke aansluit bij uw bedrijfshuisstijl. Ook kunt u ervoor kiezen om uw logo of iets anders passends op de sticks te laten drukken. Dit zodat deze nog beter aansluit bij uw bedrijfsimago.

Bent u op zoek naar aparte en leuke relatiegeschenken voor uw zakelijke relaties? Via ons online aanbod vindt u geschikte items; variërend van aparte giveaways tot pennen met logo. Voor vragen of bij meer behoefte aan informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag bij het maken van een keuze!

Terug naar boven