In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Geen eieren zoeken, maar succes met deze paasgeschenken

Pasen: het klinkt nog ver weg, maar is stiekem toch dichterbij dan we denken. Zeker wanneer je hier als ondernemer iets leuks mee wilt doen, is dit het moment om te starten met de voorbereiding. En het beste om mee te beginnen is uiteraard een mooi paasgeschenk. Wat je allemaal kunt weggeven en hoe je dit kunt inzetten om echt succesvol van deze dag te genieten, vertellen wij je maar al te graag.

Paaslekkernijen: waar komt het vandaan

Pasen is een traditionele dag dat voortkomt uit het Christendom. Voor Pasen doet men aan een vastentraditie, waarbij men o.a. geen vlees, eieren of zuivel mocht eten. Ook eieren waren uit den boze, maar omdat de kippen volgens hun natuurlijke bioritme gewoon eieren legde stapelden dit zich op en waren er met Pasen genoeg eieren te eten. Later, rond de 18e eeuw, werden de chocolade paaseieren geïntroduceerd en eigenlijk kon de Paastraditie vanaf dat moment niet zonder.

Een lekkernij voor jong en oudPaaseieren relatiegeschenk

Paasgeschenken, en met name de lekkernijen, zijn er in verschillende varianten. Naast de onmisbare paaseieren in verschillende smaken, zijn er ook talloze andere paassnoepgoed. Het meest populair is de chocolade paashaas. Dit overheerlijke geschenk is niet alleen lekker, maar heeft ook een echt paasgevoel. Het geschenk straalt niets anders dan voorjaar en Pasen uit en is daarmee een leuke weggever voor deze feestdag.

Maar er is meer. Er zijn vele andere lekkernijen waarmee zowel jong als oud verrast kan worden, In ons brede paasassortiment vind je altijd een lekkernij dat bij je past.

Dé eye-catcher op evenementen

In het voorjaar trekken we er steeds vaker op uit. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan festivals, markten, en andere zowel klein- als grootschalige evenementen. Deze evenementen zijn perfect geschikt om een paasgeschenk weg te geven, zeker wanneer je hierbij kiest voor een opvallend design. Met name geschenken zoals eierdoosjes en grote design paaseieren doen het hier goed bij. Deze geschenken trekken meteen de aandacht van jouw doelgroep en de opdruk van jouw logo en/of tekst valt hierbij net zo hard op!

Paasgeschenken brievenbusOok voor de thuiswerkers een vrolijk paasgeschenk

Hoewel we al steeds meer naar kantoor kunnen, voeren steeds meer bedrijven ook een thuiswerkbeleid. Dit maakt het misschien lastig om al jouw medewerkers te verrassen met Pasen. Of toch niet? Er is namelijk een groot aanbod paasgeschenken die door de brievenbus past. Hiermee kan je ook de medewerkers thuis verrassen met een vrolijk en persoonlijk paasgeschenk.

Wil jij jouw relaties op 17 en 18 april ook verrassen met een origineel paasgeschenk? Neem een kijkje bij alle paasgeschenken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven