In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Golf relatiegeschenken van Nike

Golf-relatiegeschenken-NikeIn dit artikel zullen de golfartikelen van Nike worden behandeld. Met de golfartikelen van Nike weet u zeker dat u uw relaties een relatiegeschenk geeft van top kwaliteit. Ideaal voor uw relaties die regelmatig op de golfbaan te vinden zijn.

Van Helden Relatiegeschenken heeft verschillende golfartikelen in het assortiment van het merk Nike. U kunt denken aan golfballen, de Repair Tool Marker en golfaccessoires. Naast dat het merk Nike op de golfartikelen staat, kunt u uw eigen reclameboodschap op de golfartikelen bedrukken. U kunt alle golfartikelen van Nike vinden op onze speciale pagina.


Nike golfballen
Bij Van Helden Relatiegeschenken kunt u kiezen uit drie verschillende golfballen, namelijk de Nike Golfbal Powerdistance Soft, de Nike Golfbal Crush en de Nike Golfbal Power Distance Long.

De Nike Golfbal Powerdistance Soft is voor spelers met een lagere swingsnelheid, veel gevoel en controle met behoudt van lengte. De aerodynamische Nike Golfbal Crush is voor de wat meer ervaren golfspeler en de Nike Golfbal Power Distance Long is voor spelers met een hoge swingsnelheid en een langere en stabielere balvlucht vanaf de tee.


Nike golfaccessoires
Het golfaccessoires van Nike is erg populair onder onze klanten. Het golfaccessoires van Nike bestaat uit een pet, een handdoek en een paraplu.

De Nike Golf Tech Blank Cap neemt vocht op en houdt het hoofd koel. Dankzij de mooi weggewerkte

 

Nike-golf-relatiegeschenken

klittenbandsluiting, hoeft u uw geen zorgen te maken dat uw relaties de cap niet passen. De cap is leverbaar in de kleuren zwart, wit en donkerblauw.

De relatiegeschenk-golf-nikeNike Golf CVX Repair Tool Marker
De Nike Golf CVX Repair Tool Marker is een erg handig hulpmiddel voor op de golfbaan. Met de Repair Tool Marker kunt u uw bal afdrukken repareren, uw bal markeren of zelfs gras van uw spikes verwijderen. Daarnaast zorgt het ergonomische ontwerp ervoor dat u uw vingers en duim altijd op de correcte manier plaatst. Dit relatiegeschenk kunt u niet te bedrukken met uw reclameboodschap.

TIP!Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.

 

Terug naar boven