In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Haal meer uit carnaval met deze 5 feestelijke geschenken

Ballonnen bedrukkenHet is weer tijd voor gekheid, bier en gezellig samenzijn! Dat gezellig samenzijn is hét perfecte moment om extra onder de aandacht te komen bij een grote doelgroep. Wij zetten de vijf leukste en meest feestelijke carnavalsgeschenken voor u op een rijtje.

Ballonnen

Het feest is pas compleet met ballonnen. U kunt uw eigen ballonnen laten bedrukken met een feestelijke afbeelding of een leuke carnavalstekst. Hierdoor geeft u uw evenement een persoonlijke noot dat direct opvalt bij iedere feestganger. De bedrukte ballonnen zullen zeker bezoekers trekken. De ballonnen zijn in vele kleuren verkrijgbaar. U kunt zelfs kiezen voor opvallende metallic kleuren voor een unieke uitstraling.

Benieuwd hoe de ballonnen bedrukt worden? Bekijk snel de video

Papieren kroon

Iedereen prins carnaval? Een papieren kroon is onmisbaar bij zo een feestelijk evenement. Het leuke aan de papieren kroon is dat u deze geheel naar wens kunt laten maken. U kunt kiezen uit verschillende standsvormen en dankzij de full colour bedrukking kunt u alle kanten op. Laat de papieren kroon bijvoorbeeld bedrukken met leuke foto’s van voorgaande carnavalsfeesten of laat deze all-over bedrukken met quotes.

FluitjeFluitje bedrukken

Het fluitje is misschien wel een van de leukste weggevertjes tijdens carnaval. Laat u ook horen tijdens parades en optochten. De voorbijgangers zullen de leuke en opvallende gadget zeker waarderen. Vooral na een paar biertjes is het fluitje een leuk artikel om bij de hand te hebben. Zeker wanneer u met een grote groep bent. Doordat het fluitje een compact formaat heeft is deze na gebruik eenvoudig op te bergen, waardoor de bewaarfunctie van het artikel wordt vergroot.

Punchball bedrukkenPunchball

Vooral voor jonge kinderen is de punchball een leuk geschenk om weg te geven tijdens een carnavalsoptocht. De punchball is een enorme ballon waar een elastiekje aan vast zit, zodat u een leuk ‘boksspel’ kan spelen. Vul de punchball ook met rijstkorrels voor een leuk geluidseffect. Het geluid zorgt ervoor dat de bal extra opvalt, waardoor ook uw bedrukking goed in beeld zal komen.

WaaierWaaier bedrukken

Hoewel het in februari nog wel fris kan zijn, kan het soms erg warm aanvoelen wanneer u met veel mensen tegelijk in een feesttent staat. De waaier is een perfecte oplossing om toch wat verkoeling te krijgen. Doordat deze zo compact is wordt het zeer gewaardeerd door de ontvanger. Ze kunnen deze bijvoorbeeld na gebruik gemakkelijk in de tas stoppen. Bovendien wordt uw bedrukking op een stijlvolle manier op de houder van de waaier bedrukt, waardoor deze ook na carnaval nog goed gebruikt kan worden.

Zo ziet u, er is inspiratie genoeg voor carnaval. Tijdens het leuke evenement kunt u alle kanten op. Met wat gaat u de feestgangers verrassen tijdens carnaval?

Terug naar boven