In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Het kiezen van een nieuw relatiegeschenk. Makkelijk toch?

 

Het bestellen van een relatiegeschenk is gemakkelijk, maar het kiezen van een passend geschenk is lastiger. Hieronder vindt u enkele tips en trends die u helpen bij het kiezen van het juiste relatiegeschenk.

Komt er binnenkort weer een interessant Geefmoment aan? Is er een feestdag, jubileum of andere gelegenheid voor een cadeautje? Dan wilt u vast en zeker inspiratie opdoen voor het kiezen van uw nieuwe relatiegeschenken! Wellicht kunnen we u helpen door een blik te werpen op de top 10 meest populaire relatiegeschenken zoektermen van de maand augustus 2010.


Het kiezen van een relatiegeschenk
Waar let u op bij het kiezen van uw relatiegeschenken? Kiest u een artikel omdat u het ‘gewoon leuk’ vindt of kiest u een promotie  artikel wat past bij uw bedrijf, bij uw doelgroep maar ook bij het doel wat u met het relatiegeschenk wilt bereiken? Relatiegeschenken zijn een zeer effectief reclame- en promotiemiddel. Maar het werkt alleen wanneer je de juiste keuze maakt. Hoe maak je de juiste keuze?
Een goed gekozen relatiegeschenk kan soms jaren bij uw relatie in gebruik zijn. Iedere keer weer valt zijn of haar blik op uw bedrijfsnaam en logo. Maar wanneer u een verkeerde keuze maakt kan het geschenk ook in de prullenbak terecht komen. Ik help u graag bij het kiezen van het juiste relatiegeschenk. Hieronder enkele tips. 
Welk doel wilt u met uw relatiegeschenken bereiken?
Bedenk voor u een relatiegeschenk kiest wat voor doel u voor ogen heeft. Wilt u de naamsbekendheid verhogen, zo ja bij uw bestaande relaties of bij uw potentiële klanten? Of wilt u graag het contact aanhalen, een nieuw merk of product onder de aandacht brengen, de response op een mailing verhogen of wilt u uw relaties stimuleren om iets te doen bijvoorbeeld naar uw beursstand komen. Nadat u een keuze hebt gemaakt wat voor doel u wilt bereiken is het waarschijnlijk al een stuk gemakkelijker om een relatiegeschenk te kiezen of juist om andere uit te sluiten.

Daarna is het van belang om te kijken wat bij jullie bedrijf past en natuurlijk wat bij de ontvanger past. Hieronder vindt u nog enkele vragen die u kunnen helpen bij het kiezen van een relatiegeschenk.
- Past dit relatiegeschenk bij mijn doel?
- Past dit relatiegeschenk bij mijn doelgroep?
- Past dit relatiegeschenk bij mijn bedrijf?
- Past dit relatiegeschenk bij de relatie die ik heb met de ontvanger?
- Is dit geschenk geschikt voor de beoogde distributiemethode?
- Springt dit geschenk er voldoende uit?
- Is het geschenk een effectieve besteding van mij budget?

 

Nu u een beetje een idee heeft wat er allemaal komt kijken bij het kiezen van de juiste relatiegeschenken vindt u hieronder nog wat tips. De 10 meest populaire zoektermen op Vanhelden.nl, wellicht zit er iets voor u bij?!

Top 10 populaire zoektermen     
  1. Ballon   
  2. Bidon
  3. Lanyard
  4. Rugzak
  5. Etui 
  6. Led
  7. Bodywarmer
  8. Stress
  9. Flesopener
10. AgendaEen relatiegeschenk kan een grote indruk maken zowel in positieve als in negatieve zin. Wat ik eigenlijk wil zeggen is: kies uw relatiegeschenk bewust dan heeft het de meeste kans van slagen. Als u het gewenste relatiegeschenk vindt kan het zijn dat uw relatie het over vijf jaar nog over dat ene gebaar heeft!

Heeft u nog vragen over het kiezen van een relatiegeschenk, ludieke ideeën voor een origineel promotie artikel of een leuke ‘geef’ ervaring?

Laat het ons dan weten! en anders veel succes met het zoeken naar het juiste relatiegeschenk!

 

 
Terug naar boven