In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Laat uw huisstijl terugkomen in al uw bureauaccessoires met deze tips

De huisstijl van een organisatie is een belangrijke basis voor het uitdragen van de identiteit. Vaak wordt er door de organisatie bedacht hoe zij hun huisstijl naar buiten dienen te communiceren, maar ook het uitdragen van de huisstijl intern is erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat de medewerkers een binding krijgen met de identiteit van de organisatie en dit dus ook beter naar buiten kunnen dragen. Wij geven u een aantal tips hoe u door middel van bureauaccessoires uw huisstijl terug kunt laten komen in uw organisatie.

Schrijfwaren bedrukt met uw logoPennen bedrukken

Ieder bureau is voorzien van een scala aan schrijfwaren. Er is geen pennenbakje dat niet gevuld is met pennen, potloden markeerstiften etc. Zou het niet mooi zijn als al deze schrijfwaren een reflectie zouden zijn van waar u als organisatie voor staat. Om dit te realiseren kunt u kiezen voor schrijfwaren die volledig aansluiten bij uw huisstijlkleuren. Ook is het mogelijk om de schrijfwaren te bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam, pay-off of andere tekst.

De bedrukte pennen en andere schrijfwaren worden continue door uw medewerkers gebruikt, waardoor er een sterkere binding ontstaat tussen mens en organisatie.

Notitieboekjes met uw eigen cover

Ook notitieboekjes zijn items die iedere collega wel op het bureau heeft liggen. De notitieboekjes zijn ideaal om bijvoorbeeld to-do’s in te noteren of notulen in te maken tijdens een meeting. De omslag van de notitieboekjes kunt u geheel naar wens laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo en bedrijfsnaam. Doordam de meeste notitieboekjes voorzien van een groot drukvlak is het ook erg leuk om de notitieboekjes te bedrukken met corporate informatie, zoals de missie en visie. Hierdoor komt deze ook weer bij ieder gebruik onder aandacht.

Tip: een aantal notitieboekjes kunnen in full colour bedrukt worden, waardoor het ook mogelijk is om de notitieboekjes te personaliseren met naam of foto.

Notitieboekje bedrukkenPost-its waar uw naam op staat

Een handig item dat ook in gen enkele bureaulade ontbreekt, zijn de post-its. Deze handige sticky notes worden voor diverse doeleinden ingezet, bijvoorbeeld voor het markeren van belangrijke stukken of om ideeën op te schrijven tijdens een brainstorm. De post-its zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. De meeste post-its zitten verpakt in een handig mapje die u kunt laten bedrukken in uw eigen huisstijl kleuren met bijvoorbeeld een leuke tekst en/of logo.

Tip: Wanneer u een brainstorm organiseert met verschillende afdelingen of met andere organisaties is het extra leuk om de voor ieder ‘team’ een andere opdruk te kiezen.

Ook voor extern bureauaccesoires waar u mee opvalt

De drie voorbeelden hieronder zijn natuurlijk maar een kleine greep van alle verschillende mogelijkheden die er zijn. Naast de accessoires voor op het bureau kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor kantoorartikelen om mee naar buiten te treden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het bedrukken van visitekaarthouders of schrijfmappen met gravering van uw logo.

Neem een kijkje in het assortiment kantoorartikelen en laat u inspireren. Bij vragen of voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Terug naar boven