In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Notitieboekjes bedrukken: 5x inspiratie

Met een bedrukt notitieboekje kunt u een groot doelgroep bereiken. Jong en oud, man en vrouw, eigenlijk maakt iedereen er wel gebruik van. In een groot aanbod van notitieboekjes is het soms moeilijk het perfecte boekje uit te zoeken. Wij hebben een selectie gemaakt van vijf unieke notitieboekjes die u zullen inspireren.

Notitieboek kurk bedrukkenNotitieboek Kurkprint

In het kader van MVO gaan veel ondernemers voor een notitieboekje met een eco-look. Er is niets dat meer duurzaamheid uitstraalt dan een notitieboekje met kurkprint. Kurk geeft een hele natuurlijke en organische uitstraling. Echter is het materiaal erg fragile om te gebruiken voor een gebruiksvoorwerp als deze. Doordat het notitieboekje voorzien is van een PU kaft is deze zeer stevig, maar geeft deze toch een natuurlijke look.

Notitieboekje bedrukkenNotitieboekje Case A5

Een ander notitieboekje met een duurzaam tintje is de notitieboek Case. Dit A5 notitieboekje heeft een stevige kartonnen kaft waar uw eigen logo of tekst op gedrukt kan worden. Maar wat dit notitieboekje zo uniek maakt is de verlenging in de kaft dat dient als een handvat. Hierdoor is het notitieboekje net een documentenkoffertje die u overal mee naar toe kan nemen. Naast gelinieerd papier is de notitieboekje Case ook voorzien van verschillende post-its.

Notitieboekje bedrukkenNotitieboek Bright

De “standaard” notitieboek blijft toch één van de populairste varianten. Dit heeft het boekje vooral te danken aan het praktische design, maar de notitieboek Bright doet er nog een schepje bovenop. Dit praktische wire-o boekje is voorzien van een ringband. Hierdoor is het notitieboekje gemakkelijk om te klappen waardoor de naaste pagina niet in de weg staat bij het maken van notities.

Notitieboekje SchurinckNotitieboekje Schürinck

Ook het notitieboekje Schürinck geeft net wat extra’s. Dit notitieboekje met buigzame kaft is voorzien van een handige insteekvak in de rug waar een pen ingestoken kan worden. Hierdoor kunt u uw relaties verrassen met een compleet geschenk waar uw eigen bedrukte pen bij zit.

Het notitieboekje Schürinck is ideaal om notities te maken bij vergaderingen, cursussen, colleges en trainingen. Naast alle notulen kunt u hier namelijk ook aangeven wat de datum is, welk weer het is en wat het bijbehorende memonummer is. Een handig hulpmiddel waar u alles in één overzicht heeft staan.

Giftset PocketNotitieboekje giftset

Wanneer u uw relaties wilt verrassen met een compleet geschenk is ook de giftset Pocket een topartikel. Dit elegante schrijfsetje bestaat uit een notitieboekje en een pen verpakt in een mooie geschenkdoos. Bedrukt met uw logo is het een uniek en praktisch artikel om cadeau te geven tijdens een verjaardag, jubileum of zelfs als eindejaarsgeschenk.

Bent u benieuwd naar nog meer inspiratie voor notitieboekjes of bent u juist op zoek naar een eenvoudige bedrukte notitieblok? Neem contact met ons op voor een persoonlijk aanbod op maat.

Terug naar boven