In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Ook in relatiegeschenkenbranche vragen klanten om langere openingstijden!

Vanaf 1 september 2011 zijn we tot ’s avonds 20.00 uur, telefonisch, per e-mail en via de Online Chat bereikbaar!

Het is natuurlijk niet nieuw om als bedrijf langer open te zijn. Consumenten profiteren daar dagelijks van. Winkels, supermarkten en sportscholen zijn al veel langer aan het idee gewend. Bij het krieken van de dag sporten. Of in de avonduren de boodschappenkar volgooien. Zondag open, zaterdag tot laat en zelfs de feestdagen zijn niet langer een taboe.

 

2 uur extra open van 18.00 tot 20.00 uur!
Als het gaat om B2B blijft het tot nu toe allemaal vrij conventioneel. En hoewel men in vacatures blijft roepen dat men niet op zoek is naar een 9 tot 5 mentaliteit van het nieuwe personeel, hoef je in de praktijk na 17.00 uur niet meer te bellen. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van onze klanten, gaat Van Helden Relatiegeschenken mee in deze ontwikkeling en is nu 2 uur langer open (tot 20.00 i.p.v. tot 18.00 uur). Per 1 september aanstaande is onze verkoopafdeling bereikbaar van 8.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ’s avonds.


Flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid
En hoewel internet uiteraard 24 uur per dag voor ons klaar staat, is onze branche ook emotie. Klanten willen graag advies over hun logo, hebben vragen over de levertijd, de bedrukking of gewoon een advies voor de keuze van een artikel bij een specifiek geefmoment. Het is nu eenmaal zo dat onze branche vraagt om flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Klanten hebben vaak spoed, krijgen op het laatste moment een idee en dan moet er al heel wat uit de kast worden gehaald om alles op tijd te leveren. Dus hoe meer tijd we hebben, hoe beter dat is. Door langer bereikbaar te zijn voor onze klanten, creëren we een stuk extra vertrouwen bij de klant.

Nog meer verbeteringen
Langer open zijn is één. Daarnaast hebben we ook een aantal andere verbeteringen aangebracht. Zo leveren we nu gemiddeld binnen 10 werkdagen, krijgen onze klanten binnen één uur een offerte (op Vanhelden.nldirect!) en kunnen klanten sinds kort beoordelingen plaatsen op Vanhelden.nl. Als het goed is, maar zeker ook als het minder goed is, mogen onze klanten dat laten weten. Onze klanten zijn een kostbaar bezit en we hechten veel waarde aan hun mening.

 

 

Verder hebben we op Vanhelden.nleen nieuwe, geavanceerde zoektool gelanceerd. Daar blijven we graag een aantal extra uren voor open!

 

Wenst u meer informatie over de langere openingstijden? Ga dan naar onze contactpagina en mail ons uw vraag of opmerking.
Terug naar boven